slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Krema za trbušne mišiće - sagprevanje masti 15g

550 din

Smederevo
115
4
pre 2 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saska Cvetkovic
Član od 12.01.2013.
Svi oglasi
550dinKrema za trbušne mišiće - sagorevanje masti 50g
● Stanje: 100% potpuno novo i visokog kvaliteta● Tip artikla: krema za trbušne mišiće● Funkcija: promoviše sagorevanje masti na stomaku / brz gubitak težine / učvršćivanje tela, zategne i podmazuje mišiće, promoviše metabolizam, ojačava mišiće, sagoreva masti, posebno za struk, stomak, noge i druge delove. ● Sadržaj: 50ml● Rok upotrebe: 3 godine● Način skladištenja: čuvati na hladnom i suvom mestu
Karakteristike:1. Ovaj proizvod može brzo sagoreti telesnu masnoću i ukloniti višak masti.2. Ovaj proizvod može pomoći momcima da eliminišu dosadni pivski stomak, tako da možete ukloniti stomak bez znoja.3. Ovaj proizvod može pomoći muškim prijateljima koji žele da imaju trbušne mišiće da brzo dobiju trbušnjake. Ovaj proizvod može prodreti duboko u kožu, ukloniti višak masnoće i ojačati mišiće.4. Ovaj proizvod takođe neguje kožu, dubinski vlaži kožu, pomaže ćelijama kože da izluče otpad i čini kožu zdravijom.5. Sastojci u ovom proizvodu su blagi i neiritirajuće i ne štete telu i koži.
Kako se koristi:1. Nakon čišćenja stomaka. Uzmite odgovarajuću količinu i ravnomerno rasporedite po stomaku i struku2. Masirajte stomak napred-nazad prstenom za dlan 5-10 minuta dok se proizvod potpuno ne upije u kožu3. Koža je malo vruća tokom ove procedure. Prethode redovne navike i zdrava ishrana za bolju upotrebu
ID Oglasa: #149365305
Informacije

0600226411 POZIV, SMS

0616261680 VIBER  za fotke i pismenu komunikaciju ISKLJUCIVO

Saljem Bexom u roku od 1-3 dana.  

Dostava je 367din za placanje pouzecem.  

Troskove slanja na reklamaciju snosi kupac (200din postom), ako je opravdana saljem zamenu o svom trosku ili vracam novac uz dogovor i po izboru kupca.

Za vece kolicine niza cena, .

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.