slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Organske kuglice za kupanje AQUAZEN bath bombs

20 €

Novi Sad
Dostupno odmah
6
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

6 komada različitih bombi za kupanje: Aquazen bombe za kupanje, svaka bomba sa svojim jedinstvenim mirisom divlja lavanda, devičanski kokos, limunska trava, vilinska ruža, grejpfrut, slatko grožđe.

Sadrži atlantsku morsku so sa mineralima, svaki sa različitim bojama, prirodno eterično ulje ima lepa hranljiva svojstva za vašu nežnu kožu. Naše gazirane bombe za kupanje učiniće vašu kožu mekom i vlažnom uz prijatan miris.

Uklonite mišićnu napetost sa vašeg tela poboljšavajući vaše iskustvo kupanja uz pomoć atlantske morske soli i eteričnih ulja.

Usrećite svoje voljene. Idealno za sve prilike kao što su rođendani, venčanja, Dan majki, Dan zaljubljenih, Božić i sl. Poklonite im divan set za kupanje koje su ručno napravili majstori sa ljubavlju iz Evropske unije.

Naše bombe za kupanje ne koriste boje koje ostavljaju tragove na koži ili kadi. Proizvod sa CPNP sertifikatom. Aquazen bombe za kupanje se prave samo od ? bezbednih sastojaka i ✔ veganskih, ✔ bez okrutnosti, ✔ bez parabena. Vodite računa o svom dragocenom telu. Koristite zdravu i bezbednu Aquazen kozmetiku.

Boje i sastojci kugli se mogu razlikovati od opisa!

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #164717441
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.