slika
slika
slika
slika
1 od 4

Originalni ruski konjski šampon za brži rast i revitalizacij

499 din

Beograd
Dostupno odmah
481
11
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Originalni ruski konjski šampon za brži rast i revitalizaciju kose

Mnogo je preparata i šampona koji više ili manje uspešno rešavaju probleme sa kosom, i svi oni obećavaju fantastične rezultate i garantuju svoj učinak. Jedan od njih je od skoro i na našem tržištu, a dostupan je mnogo povoljnije nego drugi skupi preparati. U pitanju je konjski šampon za rast kose,  koji je osvojio ceo svet, a dolazi nam iz Rusije.

Ruski šampon koji pravi ČUDO od kose!

– Ubrzava rast kose
– Ojačava dlaku
– Uklanja perut
– Omekšava kosu
– Daje kosi gipkost
– Daje dupli sjaj
– Rešava probleme opadanja kose
– Odličan za ispucale vrhove

 

 

 

Najlakše je upotrebiti zatvarač od flašice šampona kao mericu, jer je otprilike to količina šampona koja je neophodna za jedno pranje. Sipate zatvarač šampona, dodajte pet zatvarača vode  i dobijete rastvor kojim temeljno operete kosu. Nakon pranja, isperete mlakom vodom.

Šampon obavezno nanosite dva puta, jer tek drugi put kvalitetno deluje kao balzam.
Sa upotrebom ovog šampona treba početi čim primetite da su Vam se vlasi proredile, a učestalost upotrebe treba da bude prilagođena Vašem tipu kose. Nikako sa pranjem ne treba preterivati, da kosu dodatno ne isušite i napravite kontra efekat.

Šampon je 100% na biljnoj bazi od razblaženih ulja i biljnih prahova bez dodatne štetne hemije, učiniće Vas pravo lepoticom duge zanosne kose.

Stari rusi su primetili, da se samo nakon mesec dana od redovnog korišćenja konjskog šampona, njihova kosa preporodila, da je neuporedivo kvalitetnija, sjajnija, elastična i otpornija,  poput same konjske grive. Svoje iskustvo su podelili prvenstveno sa porodicom i bliskom okolinom, a kasnije se priča sama proširila po svetu, zahvaljujući vrhunskim rezultatima.

Ono što ovaj šampon izdvaja od mnogih na tržištu je, da ga mogu koristiti svi, žene, muškarci pa čak i deca.

Pročitajte preporuke stručnjaka:  https: //minutzamene. com/konjski-sampon-za-rast-kose/

ID Oglasa: #150112620
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.