slika
slika
slika
slika
1 od 4

Snail krema od puževe sluzi za podmlađivanje lica

399 din

Beograd
Dostupno odmah
266
15
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Želite da se zauvek rešite strija, bora, fleka i ožiljaka ?  KONAČNO IMAMO REŠENJE ZA TO !

Ova krema sadrži kompleks sastojaka koji stimulišu regeneraciju kože. Hidrira kožu i znatno povećava njenu elastičnost, ulepšava ten i dovodi do vizuelnog poboljšavanja ožiljaka. Krema je veoma prijatnog mirisa, lako se razmazuje i upija.

Efikasno smanjuje i uklanja BORE, AKNE, OŽILJKE OD AKNI, STRIJE. Ima veoma moćan efekat podmađivanja kože. Idealna za problematičnu i osjetljivu kožu.  Prirodno i dubinski brzo obnavlja kožu!

Ova krma ima gotovo istovetno dejstvo kao i neki prirodni piling. Zahvaljujući činjenici da sadrži takozvanu glikolnu kiselinu, ova krema sa izuzetno velikim uspehom uklanja odumrle ćelije lica, a uz to je i najjače sredstvo za umanjenje bora.

Glavni sastojak kreme je puževa sluz! To je prirodan proizvod koji revitalizuje i štiti kožu. Ubrzava proces zarastanja i oporavka kože, regeneriše je i znatno pomaže u borbi protiv infekcija.

Krema je neverovatno efikasna kada je u pitanju borba protiv starenja. Hrani kožu hijaluronskom kiselinom. Deluje na bore i eliminiše znakove starenja. Lice postaje znatno svežije, mekše i zategnutije. Sadrži prirodan alantoin, glikolnu kiselinu i vitamin A, B i C.

Efikasnost sluzi od puža vidljiva je i kada su u pitanju ožiljci. Svi smo nekada imali povredu tokom odrastanja koja nam je ostavila ožiljak i želimo ga se rešiti. Često koža ne uspeva da se regeneriše na pravi način i zato nastaje ožiljak. Najbolje rešenje za ožiljke je upravo krema od puževe sluzi. Elastin, kolagen i vitamin B – sve je to sastavni deo ove moćne kreme od puževe sluzi.

Krema od sluzi puža rešava problem mladih, kada su u pitanju akne i bubuljice. Mladi misle da nema pomoći za njihov problem, ali iskustvo mnogih koji su koristili kremu, govori suprotno.

Krema sadrži glikolnu kiselinu koja čisti pore i za samo nekoliko nedelja uspešno rešava problem. Koža postaje čistija, zdravija i zategnutija.

Krema pomaže u tretiranju i prvenciji:

  • akni i mitisera,
  • ožiljaka,
  • protiv bora,
  • strija,
  • opekotina,
  • tamnih mrlja,
  • krugova oko očiju i
  • staračkih pega.

Puževa sluz sadrži mnoge hranljive sastojke koji su potrebni našoj koži:

  • Kolagen koji je važan za održavanje strukture i čvrstine kože Hijaluronsku kiselinu koja hidrira kožu i sprecava njeno starenje, propadanje i isušivanje,
  • Elastin koji koži daje fleksibilnost da se prilagodi promjenama,
  • Alantoin koji ima sposobnost da regeneriše epitel, štiti kožu od spoljnih faktora I daje joj gladak izgled,
  • Prirodni antibiotic koji se bori protiv upala i akni,
  • Glikolna kiselina koja uklanja mrtve ćelije.

Globalni svetski HIT u nezi kože.

Jedno pakovanje sadrži: 120 g

 

  • Sitne bore oko očiju će se smanjiti upotrebom Puževog Gela. One će postati pliće a samim tim manje vidljive. Izgled ožiljaka i akni biće poboljšan upotrebom Puževog Gela dva puta dvnevno. Vaša koža će biti glatka i veoma zdrava.
  • Hiperpigmentacija će biti manje izražena sa upotrebom Puževog Gela. Pigmentacija će biti smanjena i Vaša koža će izgledati mnogo zdravije.
  • Pužev Gel se može koristiti na svim delovima tela. Na primer, na mestima gde su se pojavile strije.
ID Oglasa: #150112384
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.