slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sprej za rashlađivanje - Magičan osveživač tokom letnjih dan

1.799 din

Niš
Dostupno odmah
15
1
pre 2 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavjamo Vam inovativni proizvod osmišljen da Vam pruži trenutno osvežavanje tokom toplih letnjh dana. Bez obzira da li ste na plaži, u dvorištu ili kancelariji naš sprej za rashlađivanje će Vam pomoći da se rashladite i osećate ugodno.

Jednostavan za upotrebu, sprej je veoma lagan i kompaktan. Kada Vam je potrebno rashlađivanje jednostavno pritisnite dugme i raspršite hladnu maglicu koja će Vas odmah sovežiti. Kako biste postigli duži efekat možete isprskati stvari. Magična formula na bazi mente, potpuno je bezbedna za korišćenje.

Naš magičan sprej je svestran i može se koristiti na različitim mestima, kao i na različite načine. Može se koristiti za rashlađivanje ruku, nogu  ili bilo kojeg dela tela. Takođe se može koristiti za rashlađivanje garderobe i predmeta.

Uz ovaj sprej za rashlašivanje možete sebi pružiti trenutno olakšanje od letnjih vrelih dana.   Bilo da ste na odmoru, sportskim događajima ili jednotavno želite da se svežite kod kuće naš magičan sprej postaće Vaš verni saputnik tokom toplih meseci.

Karakteritike:

  • Magična formula na bazi mente
  • Može se koristiti na telu, garderobi i predmetima
  • Sprej je lagan i kompaktan
  • Jednotavna upotreba
  • Pogodan za korišćenje na raličitim delovima tela poput vrata, ruku, nogu
  • Za duži efekat potrebno je naprskati garderobu
  • Postaće savršen saputnik tokom letnjih dana
ID Oglasa: #155659539
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.