slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Stepenice za sjajnu organizaciju kozmetike

2.399 din

Niš
Dostupno odmah
43
0
juče
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam fantastični mali organizer koji će Vam pomoći da transformišete svoj kozmetički kutak u elegantno i dobro organizovan prostor.

Naše male stepenice dizajnirane su tako da Vam pruže optimalan prostor za čuvanje i prikazivanje svih Vaših omiljenih kozmetičkih proizvoda na jednom mestu. Svaki stepenik predstavlja korak ka savršenoj organizaciji, omogućiće Vam da pregledno rasporedite svoje proizvode u različite kategorije.

Stepenice za sjajnu organizaciju nisu samo funkcionalan komad, već predstavlja i estetski privačan dodatak Vašem prostoru. Moderan dizajn omogućava uklapanje u bilo koji enterijer, uneće novu notu elegancije i sofisticiranosti u vašu sobu, a istovremeno ističući Vaše omiljene kozmetičke proizvode.

Pored standardnog načina korišćenja naše stepenice se mogu i okrenuti naopako i postati savršeno rešenje za skladištenje četkica za šminkanje, olovaka za oči i usne, korektora. .. Ali ni to nije sve ovaj fantastičan proizvod je savršenu primenu pronašao čak i u kuhinji za organizaciju začina.

Ne čekajte! Pobrinite se za savršeno organizovan prostor i unesite moderan stil u svoju kuću sa našim stepenicama!

Karakteristike:

  • Materijal: ABS
  • Pruža organizaciju kozmetike
  • Pregledan po nivoima
  • Neophodni proizvodi će uvek biti na dohvat ruke
  • Uklapaju se u bilo koji enterijer
  • Mogu se korisiti i za organizaciju začina
  • Organizer poseduje 3 stepenika
  • Boja: bela
ID Oglasa: #154614717
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.