slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Ambition bežični Tetovaže Mašina za tetoviranje bez četkica

170 €

Leskovac
Korišćeno
Dostupno odmah
1.112
24
pre 12 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
sa jedan batrelija 170e
sa 2 batrelija 230e

Značajke i pojedinosti
 Dimenzije stroja: Ambience Machine iste je veličine kao Soldier Machine, duljine 145 mm i promjera 32 mm.   Nadogradili smo materijal i izradili ga od materijala od aluminijske legure visoke tvrdoće, smanjivši težinu ove vibe olovke za tetoviranje na 185 grama.   Istovremeno se dodatno poboljšava ravnoteža težine, što tattoo umjetnicima olakšava dugotrajno tetoviranje.   Napomena: kada ga koristite prvi put, koristite ga nakon što ste potpuno ispraznili bateriju i potpuno je napunili. ​
 Nadograđeni gumbi osjetljivi na dodir i veliki kapacitet baterije: Baterija stroja za tetoviranje Vibe koristi visokoosjetljive gumbe na dodir, što je praktičnije za rukovanje.   Zaslon prikazuje radni napon, struju, preostalu snagu, Hertz i mjerač vremena stroja.   Kapacitet baterije je 2400 mAh, može raditi više od 7 sati na izlaznom naponu od 8 V, a dvije baterije mogu se koristiti više od 14 sati ukupno, a opremljena je i funkcijom brzog pokretanja koja čak može gurati velike magnete.
 Motor stroja: Vibe bežični stroj za tetoviranje ima ugrađeni motor bez četkica i 4,0 mm pokretnu osovinu od nehrđajućeg čelika.   Motor bez četkica uvelike produljuje vijek trajanja stroja i snažniji je i tiši od motora bez jezgre. ​ 4.0 putne kamere od nehrđajućeg čelika nije lako nositi i deformirati, dajući stroju dobru ravnotežu između linija i nijansi, idealnu za zahtjevne obloge i pakete boja.
 Široka primjena: Olovka je kompatibilna sa svim glavnim markama igala za tetoviranje, a sustav izravnog pogona čini stroj za tetoviranje jačim i prikladnijim za eyelinere i shadere.

 Paket uključuje:  

1 bežični stroj za tetoviranje s baterijom

1 RCA adapter

1 kabel za brzo punjenje,

 1 torbica s patentnim zatvaračem.
ID Oglasa: #146250864
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.