slika
slika
1 od 2

Aparat za isprianje zuba

1.000 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
13
1
pre 13 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Djapa. Rs
Član od 16.09.2023.
Svi oglasi



Oralni irigator je efikasan i praktičan aparat koji vam omogućava brzo i jednostavno ispiranje zuba i desni. Evo nekoliko ključnih karakteristika ovog aparata:

  • Električno Ispiranje:  Aparat koristi električnu pumpu za pravljenje pritiska vode, što omogućava temeljito čišćenje između zuba i masažu desni.
  • Podesiv Pritisak:  Mogućnost podešavanja jačine pritiska omogućava prilagođavanje aparata prema vašim preferencijama i osetljivosti desni.
  • Rezervoar za Vodu:  Aparat dolazi s rezervoarom za vodu u koji možete dodati vodu ili sredstvo za ispiranje usta.
  • Uklanjanje Ostataka Hrane:  Pomaže u efikasnom uklanjanju ostataka hrane, bakterija i plaka između zuba i duž linije desni.
  • Nega Desni i Zubiju:  Idealno sredstvo za održavanje oralnog zdravlja, posebno ako imate problema s desnima ili nosite fiksnu protezu.
  • Upotreba za Čišćenje Nakita:  Osim za oralnu higijenu, aparat se može koristiti za čišćenje nakita, pružajući delikatan pritisak za čišćenje prstenja, lančića i drugih komada nakita.
Oralni irigator je praktičan dodatak oralnoj higijeni, pružajući brzo i efikasno ispiranje, što doprinosi zdravlju vaših desni i zuba





Ako želite da naručite ostavite vaše podatke za slanje  preko brze pošte šaljem 063443438
ID Oglasa: #162711615
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.