slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Bežični aparat za ispiranje zuba -električni oralni irigator

43 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
42
2
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Filip Tech
Član od 27.06.2019.
kp izlog

Efikasno dubinsko čišćenje: Opremljen ultra finim vodenim stubom od 0,6 mm, pulsnom brzinom od 1400-1800 puta/min, vodenim pritiskom od 30-120 PSI, oralni navodnjak ima jaku pumpu i napredna je tehnologija stabilizacije pritiska koja osigurava stabilan pritisak vode kako bi se izbegle krvarenje desni i bolni udari.

 

Postiže temeljno čišćenje zuba u okruženju&efektivno 99,9% naslaga zuba i namirnica. 5 različitih režima čišćenja i funkcije memorije: oralni irrigator 

 

8 višenamenskih vrhova mlaznica i čišćenje od 360 u svim pravcima: ovi alati za čišćenje vodenih zuba sa 8 zamenskih vrhova za više opcija obezbeđuju da možete da prilagodite pritisak pojedinačno prema ustima. 360° rotirajuća mlaznica i inovativna cev za vodu sa dizajnom gravitacione kugle omogućavaju lako čišćenje pod bilo kojim uglom i na taj način doprinose prevenciji karijesa, kamenca, krvarenja gingivitisa i preosetljivosti zuba.

 

Rezervoar za vodu koji se može ukloniti i vodootporan IPKS7: rezervoar za vodu drži maksimalno 300 ml vode, što je više nego dovoljno za kompletnu upotrebu zubnog konca. Rezervoar za vodu koji se može ukloniti sa dve opcije punjenja ima veliki otvor koji olakšava čišćenje i punjenje. Vodootporno i bešavno IPKS7 telo pruža dvostruku zaštitu iznutra i spolja, tako da se celo telo konca može prati. (Molimo dobro pokrijte priključak za punjenje kada koristite. )

 

Snažna baterija i napunjen USB-C: ugrađena punjiva litijumska baterija od 1500 mAh obezbeđuje vek trajanja baterije do 20 dana kada se potpuno napuni (dva minuta svaki, dva puta dnevno). Priloženi USB-C kabl je pogodan za razne punjače kao što su power bank, laptop. Glatki materijal, telo malog struka i ergonomski dizajn čine ga modernijim

 

Sadržaj pakovanja: 1 x oralni irigator, 4 x standardni vrh, 1 k ortodontski vrh, 1 x parodontalni vrh, 1 x vrh za pronalaženje plaka, 1 x vrh za čišćenje jezika, 1 x kabl za punjenje (adapter nije u paketu), 1 x korisnik priručnik (engleski jezik nije zagarantovan). Cenimo svakog kupca. Bez obzira da li patite od bolesti desni ili problema sa spretnošću, nosite ortodontski aparat ili imate proteze, implantate, mostove ili krunice, oralni irigator vam omogućava da se osmehujete zdravo.

 

ID Oglasa: #165409671
Informacije

                  Pogledajte ostale oglase na:  
     
                  https: //filiptech. kpizlog. rs/


               TehnikaPlaystation ● Dyson

                   Fjallraven ● Govee ● Spigen

                                  Filip Tech

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.