slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

KidSmile Četkica

1.200 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Kružna četkica za zube mekana za decu je dizajnirana kako bi deci omogućila efikasnije i zabavnije pranje zuba. Sa svojim jedinstvenim karakteristikama, ova četkica je idealan izbor za roditelje koji žele da podstaknu svoju decu na bolju oralnu higijenu. Ključne karakteristike: Inovativan Dizajn: Kružna četkica ima dvostranu glavu koja omogućava temeljno čišćenje i gornjih i donjih zuba, što olakšava pranje zuba deci. Bezbednost i Komfor: Napravljena od mekog silikona, ova četkica je bezbedna za upotrebu i neće povrediti dečije zube i desni. Ergonomska Glava: Zakrivljena glava četkice je napravljena tako da se prilagođava dečijoj vilici, čineći pranje zuba udobnijim i efikasnijim. Efikasnost u Uklanjanju Naslaga: Uklanja do 100% više zubnih naslaga u poređenju sa klasičnim četkicama. Visokotemperaturna Otpornost: Glava četkice je otporna na visoke temperature, što omogućava njenu dezinfekciju vrućom vodom. Kako se koristi? Korišćenje kružne četkice za zube mekane za decu je jednostavno i prilagođeno je da olakša proces pranja zuba kod dece. Evo koraka za njenu upotrebu: Priprema: Prvo, uverite se da je četkica čista. Možete je isprati pod mlazom tople vode pre upotrebe. Nanošenje Paste za Zube: Stavite malu količinu dečije paste za zube na obe strane kružne glave četkice. Pozicioniranje Četkice: Učite dete da postavi četkicu u svoja usta tako da kružna glava obuhvata zube odozgo i odozdo. Ovo omogućava istovremeno čišćenje gornjih i donjih zuba. Pranje Zuba: Pokažite detetu kako da lagano pomeraju četkicu napred-nazad i levo-desno, vodeći računa da svaki deo zuba bude očišćen. Objašnjavajte važnost temeljnog čišćenja svih zuba. Trajanje Pranja: Preporučuje se da pranje zuba traje oko 2 minuta. Pomoću tajmera ili pesmice možete učiniti ovaj proces zabavnijim i edukativnijim za dete. Ispljivak i Ispranje: Nakon završetka pranja, podstaknite dete da ispljune pastu i dobro isprati usta vodom. Čišćenje Četkice: Nakon upotrebe, četkicu temeljno isperite vodom i ostavite je da se osuši na čistom i suvom mestu. Kružna četkica za zube mekana za decu je dizajnirana da čini pranje zuba zabavnijim i efikasnijim za decu, podstičući ih da razviju zdrave navike u oralnoj higijeni od malih nogu. Kružna četkica za zube mekana za decu je savršen alat za podučavanje dece o važnosti oralne higijene na zabavan i efikasan način. Njen jedinstveni dizajn i mekoća čine pranje zuba ne samo korisnim već i zabavnim delom dečije svakodnevne rutine. Uverite se sami u njene prednosti i dopustite svojoj deci da uživaju u pranju zuba sa ovom inovativnom četkicom. Related

ID Oglasa: #165868088
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.