slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Oral B električna četkica za zube

4.000 din

Subotica
Korišćeno
Dostupno odmah
129
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kristina
Član od 24.02.2018.
Svi oglasi
Prodajem novu Oral-B Pro 1 500 električnu četkicu za zube. Oscilirajuća električna četkica za zube Oral B POC 1 500 Cross Action olakšaće vam svakodnevnu borbu sa zubnom prljavštinom i pomaže vam u postizanju blistavog osmeha. Karakteristike: Cross Action glava četkice okružuje svaki zub, rotira se i uklanja do 2 puta više nečistoća od običnih četkica. Mali ekran prikazuje nivo napunjenosti baterije. Baterija ovoj punjivoj četkici traje do 5 dana između punjenja (ukoliko perete zube 2 puta dnevno po 2 minuta). Signalizira optimalno vreme za precizno i temeljno pranje vaših zuba uz pomoć profesionalnog 4 x 30 tajmera. Preventivno deluje na upalu desni. Sadrži vizuelni indikator pritiska koji se pali kada je pranje suviše jako, štiti vaše desni okreće se, pulsira i prilazi zubu sa svih strana za 3D pranje. Kompatibilna je sa širokom skalom glava za četkice (Precision Clean, Pro White, Floss Action, Sensitive, Trizone).

Stvarne neuređene slike proizvoda. Ono što vidite je ono što dobijate. Boja: golubije plava. 100% autentičan i originalan proizvod.

Lično preuzimanje moguće u Subotici. Ili slanje kao CC paket uz prethodnu avansnu uplatu 50%. Ako ceo iznos uplatite, poštarina o mom trošku.

Pogledajte moje ostale oglase.
ID Oglasa: #160808738
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.