slika
1 od 1

Brijac ROZIA, elektricna masinica za bradu, trimer za bradu

3.450 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Solarne Lampe
Član od 01.03.2024.
Svi oglasi

 Aparat za бријање је један од најновијих и најмоћнијих производа компаније Розиа, који је ушао на тржиште са одликом да има 5 функција.  Има технологију ротационог сечења, а сечива су направљена од нерђајућег челика.  Може се модификовати са нултим бројем, његов извор напајања је бежична пуњива батерија која се може напунити за 1,5 сат и може се користити до 90 минута.

Једна од најбољих карактеристика овог апарата за бријање је да се може пунити преко УСБ чворишта повер банке, аутомобила и лаптопа.  Росиа ХТ986 бријач са 5 функција има 5 серија са различитим функцијама.  Серија од 3 пратеће оштрице, које су веома флексибилне и лако се померају у свим деловима лица и служе за шишање браде. Умиваоник лица, крема за бријање и серија масаже лица.

Јединствени ХТ986 бријач са 5 функција решава све ваше потребе.  Такође је водоотпоран и перив, а све његове серије су такође периве.  Има екран који показује количину напуњености и има веома модеран и леп дизајн који је привукао многе мушкарце.

Дакле, ако планирате да купите посебн

ID Oglasa: #165668583
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.