slika
1 od 1

Brijac

2.700 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
125
4
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brankica Dimitrov
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi

Univerzalni brijac za sve delove tela sa punjivom baterijom (USB brzo punjenje) i LED ekrano
Za lice, noge, ruke, stomak, glavu-USB brzo punjenje 1 sat, uživajte u 90 minuta brijanja.
Pametni LED ekran može da prikaže procenat električne energije, tako da možete da odlučite kada da punite aparat za brijanje nakon brijanja. Pogodan i inteligentan dizajn, on veoma je pogodan za upotrebu kod kuće ili na putovanju.
Fleksibilnih 5 glava za brijanje za blisko brijanje】
5D Precizni i oštri brijači brijača sa rotirajućim sečivima omogućavaju postizanje više dlaka svakim prolazom, što rezultira glatkim i čvrstim brijanjem. Dobar izbor za muško brijanje na ćelavu glavu, obezbeđuje nežno brijanje svih delova glave i vrata za nekoliko minuta. Koristite mašinu za šišanje da biste podrezali dlake na manje od 5 mm, a zatim koristite aparat za brijanje da biste dobili savršen ćelav izgled .

Lako čišćenje za mokro i suvo brijanje-mokro ili suvo, sa penom za brijanje ili bez, čak i pod tušem. Ovi brijači su dizajnirani da odgovaraju vašim potrebama i čine brijanje prijatnim. Vodootporan, može se čistiti direktno pod tekućom vodom. Morate da okrenete svaku oštricu, a zatim se dlaka može potpuno očistiti.
ID Oglasa: #150941187
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.