slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Elektricni mini brijac bezicni punjivi Novo

999 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 10 dana
Odgovara na 43% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bane
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

Elektricni mini brijac bezicni punjivi Novo

 

Sve je novo

 

Cena : 1000 din

 

 

ELEKTRIČNI MINI BRIJAČ DŽEPNE VELIČINE. Punjenje putem USB-a i Power Banka: Baterija traje 60 dana. Upotrebom USB interfejsa, praktično je punjenje, i može se puniti putem računara, laptopa, mobilnih punjača i sl. Električni brijać sa 6 oštrica: Minijaturni električni brijač koristi oštre 6 oštrica od nerđajućeg čelika u obliku turobnog vrtloga, posebno dizajniranih za tvrdu bradu. Bezbolno brijanje: Brzina motora je visoka, čak 6600 obrtaja u minuti, dvostruko više nego kod tradicionalnih električnih brijača, za precizno i sigurno brijanje. Čak i pri niskom napajanju, brzina motora ostaje stabilna, efikasno sprečavajući da se dlačice zaglave u brijaču i postižući bezbolno brijanje. Minijaturni: Mali je, može se lako staviti u džep farmerki i nositi bilo gde, pogodan za avionska putovanja, poslovne izlete, kancelariju, automobil, putovanja, kampovanje, itd. Multifunkcionalan: Brijanje, uklanjanje dlačica sa nogu, ispod pazuha, sa grudi, sa tela, itd. sve u jednom uređaju. Kod kuće, sve što vam je potrebno je prenosni minijaturni električni brijać za muškarce i žene. IPX7 Vodootporan: Podržava pranje celog tela. Mikro vibracioni bas motor, kontinuirana snaga, visoka brzina i niska buka. (4)

ID Oglasa: #166098137
Informacije

Ukoliko želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke na KP ili u sms-u, Viber -u ili Whats App na broj telefona 064/557-43-66  Bane


-Ime i Prezime
- Mesto 
-Ulica i broj
-Kontakt telefon


Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.