slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Fagaci profesionalna clipper/masinica/trimer za kosu

60 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
189
6
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Fagaci Professional Hair Clippers with Extremely Fine Cutting, Cordless Hair Clippers for Men Professional, Barber Clippers for Hair Cutting Kit, Electric Mens Hair Clippers, Maquina de Cortar Cabello

 

✔ Super fino sečenje - Akumulatorske makaze dizajnirane sa čeličnim oštricama od 440C, poznate po svom nenadmašnom kvalitetu i dugoj izdržljivosti sa super finim sečenjem. Stalno očišćena i podmazana, sečiva ovog alata za šišanje ostaju na niskoj temperaturi, pružajući vrhunsko iskustvo na koži.


? Izuzetno oštra čelična sečiva od 440C - ove mašine za šišanje i dodaci imaju podesiva sečiva od 440C čelika sa tankim profilom i ravnim dnom koje omogućava bliže i preciznije sečenje. Sečiva ovih muških makaza se prilagođavaju na 0,5 -2 mm sa podesivom polugom za konus koja daje veću fleksibilnost. Savršene mašine za šišanje za žene i muškarce.


? Snažna baterija i brzo punjenje - Li-jonska baterija od 2500 mAh ugrađena u ovu mašinu za šišanje znači izuzetno vreme rada od 5 sati sa punjenjem od samo 3 sata za maksimalne performanse u svim aspektima. Savršeni berberski pribor i berberski pribor.


? Profesionalni kvalitet - Ovaj komplet bežičnih makaza za šišanje je stručno dizajniran, izuzetnog kvaliteta, sa kućištem od nerđajućeg čelika i motorom visokih performansi koji lako seče bilo koju vrstu kose u jednom pokretu. Berber makaze savršene za salon i domaćinstvo.


? Motor velike brzine i mala buka - Fagaci škare za kosu imaju najmoćniji bežični motor, generiše veliku brzinu rotacije od 6000 obrtaja u minuti za odličnu snagu sečenja i žestok zvuk niske buke.

ID Oglasa: #156514115
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.