slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Innza T20 Hair removal IPL epilator

5.499 dinFiksno

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
56
2
pre 11 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.

Aparat je kao nov i testiran.

Broj okidanja imate na slikama.

 

 

【Trajni IPL uređaj za uklanjanje dlaka】-Ovaj nadograđeni IPL uređaj za uklanjanje dlaka koristi tehnologiju intenzivnog pulsiranja (IPL). On cilja, uklanja i inhibira regeneraciju folikula dlaka, za brzo i trajno uklanjanje dlaka. Zbog ograničenja IPL tehnologije, nije pogodan za one sa belom, sedom, plavom, crvenom kosom, kao i za one sa tamnijom kožom kao i za one sa tamno smeđom kožom. Pažljivo pročitajte uputstvo pre upotrebe.
【Nadograđeni 999000 blica &Economic】-INNZA IPL uređaj za uklanjanje dlaka nudi 999,000 bljeskova visokog intenziteta svetlosti koji brzo i lako uklanja neželjene dlačice, što je dovoljno za 20-30 godina intenzivne upotrebe. Ipak, većina korisnika smatra da nakon nekoliko upotreba dlaka nestaje i da uživaju u glatkoj, svilenkastoj koži bez dlačica. Mnogi drugi uređaji na tržištu nude samo 500.000 blica.
【2 režima i 5 nivoa energije】--Sa 5 podesivih nivoa energije i 2 režima, prilagodite svoj ekskluzivni nivo energije prema boji kose i tonu kože. Ručni režim vam omogućava da uklanjate male i pojedinačne količine dlaka jednu po jednu ovo je najbolje za osetljive oblasti, kao što su bikini linija, gornja usna i pazuh. Automatski režim automatski brzo uklanja velike delove dlake brzim tempom. Ovaj režim je najbolji za veće manje osetljive oblasti kao što su ruke, noge i nazad.
【Efektivno sredstvo za uklanjanje dlačica】--Brojne rigorozne kliničke studije o ovom IPL uređaju za uklanjanje dlaka dokazuju efikasnost i pouzdanost proizvoda. Ovaj uređaj se pokazao kao bezbedan i pouzdan za uklanjanje dlačica sa tela i lica. Za samo 8 do 12 nedelja 90% korisnika ovog uređaja primetilo je nagli pad rasta dlake. (Napomena: Efekat uklanjanja dlaka varira u zavisnosti od boje kose datog korisnika i tona kože. )
【Mašina za bezbolno uklanjanje dlaka】 --- U poređenju sa salonskom depilacijom, IPL uklanjanje dlaka vam pruža udobnost i bezbolno, ali efikasno iskustvo uklanjanja dlaka. Profesionalna mašina za IPL tretman je pogodna za žene i muškarce. Kućna upotreba IPL uklanjanja dlaka je vaše ekonomično rešenje kod kuće, nema potrebe da trošite mnogo novca i vremena na mesečne sastanke u salonu.

ID Oglasa: #145372914
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.