slika
slika
slika
1 od 3

Metalna Retro Masina/Trimer za crtanje kose/brade sa Ekranom

1.499 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
24
2
juče
Odgovara na 41% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bane
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

Metalna Retro Masina/Trimer za crtanje kose/brade sa  LCD Ekranom

 

Sve je novo

 

Cena : 1500 din

 

 

 

✂Precizno oštro sečivo, idealno za samorezivanje - Ova profesionalna električna makaza za kosu opremljena je preciznim sečivom od nerđajućeg čelika koje se samooštri. Idealan je za samostalno šišanje, posebno za sečenje obrisa, ćelave i podrezivanja brade. Dizajn T-sečiva može vam olakšati posmatranje detalja podrezivanja. Odgovarajući prozirni zaštitni poklopac takođe može sprečiti da se kosa zapetlja tokom podrezivanja. Oštra oštrica omogućava precizne, glatke i kratke rezove bez iritacije kože.


✂LED ekran - LED ekran visokog kvaliteta, koji može da prikaže preostalu snagu makaza za šišanje. Akumulatorski trimer ima ugrađenu litijum-jonsku bateriju od 1500 mAh, koja može da obezbedi 180 minuta rada šišanja u bežičnom režimu. Pametni LED displej može da prikaže snagu u realnom vremenu i obezbedi blagovremene podsetnike o punjenju kada će mašina ostati bez struje. Napomena: Ove makaze za muškarce su trimer sa nultim razmakom i neće dati pravu ćelavu postavu bez dlake.


✂Izuzetno moćne i niske buke – ove makaze za šišanje i negu imaju ultra tihe. Samooštreća i precizna sečiva naših mašina za šišanje oblikuju koje duže ostaju oštre. Profesionalni motor od 7000 obrtaja u minuti je moćan motor bez zapinjanja seče najdeblju kosu bez zapetljavanja ili povlačenja. Koji može da ostvari brzo i precizno šišanje. Mašina za šišanje je pogodna za šišanje, blede konture i podrezivanje brade. Savršen je precizni trimer za frizere i samošišanje.


✂Lako se koristi sa mekim udobnim rukohvatom - Brijač za kosu za mušku frizuru ne klizi i lako se drži. Dizajn sa jednim dugmetom čini Self-Cuts lakim za rukovanje. Mašina za šišanje je lagana i dobro izbalansirana. Glava za sečenje je vodootporna. Čišćenje je bilo lako jer je prihvatljivo za vodu. Samo ga isperite u sudoperu. Ne zaboravite da očistite trimer nakon svake upotrebe. BEŽIČNI dizajn vam omogućava da ga slobodno koristite na bilo kom udobnom mestu.


✂Elegantan i funkcionalan - Muška kosa za rubove je potpuno metalno kućište sa srednjovekovnim steampunk izgledom. Ovo je savršen poklon za oca, dečka i muža. Komplet za šišanje uključuje: 1 * mašinicu za šišanje, 1 * USB kabl za punjenje, 3 * češalj za vođenje, 1 * četku za čišćenje, 1 * uputstvo za upotrebu, 1 * lubrikant, 1 * zaštitni poklopac. Ovaj trimer olakšava podrezivanje kose, bradu, zaliske, kosu na licu i telu.

 

 

USB punjenje, puni se preko USB kabla tipC.
Radi na punjivu bateriju litium ion.

Podešavanje visine šišanja, brijanja od 0 mm do 3 mm.
U pakovanju se dobijaju 3 češlja 1 mm, 2 mm i 3 mm.

Displej za prikaz postotka baterije.

U pakovanju se dobija:
- Mašinica, 3 češlja, USB kabal za punjenje tipC, ulje za podmazivanje i četkica za čišćenje.

Novo u org pakovanju.

 

 

 

ID Oglasa: #163798722
Informacije

Ukoliko želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke na KP ili u sms-u, Viber -u ili Whats App na broj telefona 064/557-43-66  Bane


-Ime i Prezime
- Mesto 
-Ulica i broj
-Kontakt telefon


Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.