slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Trimer / Mašinica za šišanje - Eoenvivs - NOVO - Swiss

1.980 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
19
1
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastoteka
Član od 29.09.2018.
Svi oglasi

* Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. 19 

* Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite.  

* Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

 

Trimer za kosu na telu za žene Električni brijač za leđa Grudi pazuh nogu Stidne dlake, USB punjive, zamenljive keramičke oštrice, IP7Ks vodootporan za mokru i suvu upotrebu, siva i zlatna

 

?【MOĆAN I BRZ】: Ovaj trimer za stidne dlake za muškarce dizajniran sa izuzetno osetljivom tehnologijom brijanja sa motorom velike snage od 6500 obrtaja u minuti čini podrezivanje efikasnijim. A keramičke oštrice sa naprednom tehnologijom podrezuju vašu neželjenu kosu bez sečenja, povlačenja ili iritacije kože
?【SIGURNO I GLATKO BRIJANJE】: Ovaj trimer za dlake u preponama, za muškarce, ima R-ugao dizajna, sa keramičkim sečivima otpornim na rđu, bez BPA. Omogućava vam glatko brijanje i održava vašu muževnost, urednost i čistoću. Takođe savršen muški higijenski brijač.
?【TRIMER SVE U JEDNOM】: Električni brijač za muškarce, mašine za šišanje i negu tela ima 2 široka sečiva (20mm/32mm) i 3 vrste češalja za vođenje dužine, koji vam pomažu da prilagodite efekat brijanja za vaše pazuhe i noge. ruke, leđa, ramena ili bikini zona. Neka budete čistiji, uredniji i privlačniji.
?【USB PUNJIVO &TIH】: Profesionalni trimer za kuglice sa USB kablom i trajanjem baterije do 90 minuta nakon potpunog punjenja omogućava vam da ne brinete o iznenadnom gubitku energije tokom upotrebe. Zadovoljite svoje potrebe za šišanjem bilo kada i bilo gde. Dizajn sa niskim nivoom buke nudi vam ugodno raspoloženje tokom brijanja.
?【UPOTREBA ZA MOKRO I SUVO】: Ovaj punjivi aparat za brijanje tela ima dizajn otporan na IPKS7 za mokru i suvu upotrebu. Keramička glava koja se može prati i ukloniti je laka za čišćenje i održavanje.
?【KOMPAKTAN I PRENOSIV】: Ovaj muški trimer za telo štedi prostor i lagan. Simpatičan dizajn je pogodan za dom, poslovna i lična putovanja. Kada ga koristite, pustite da se izgubi na koži, gurajte mašinu polako i postojano u suprotnom smeru toka dlake. Proverite sliku 7 da biste dobili pravi način upotrebe.

ID Oglasa: #162427074
Informacije
  • Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu - Telepu
  •  Radna garancija na svaki predmet
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.