slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Trimer za bradu i telo 14u1

3.500 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
813
9
pre 2 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Rozia trimer za bradu - 14 u 1 komplet za negu
Profesionalni trimer za kosu i bradu prilagodjen za svaki tip muskarca.
Ako tražite kompletan set pribora za šišanje kose i brade, Roziahome kompleti za šišanje su upravo ono što vam treba. 5 vrsta noževa se mogu menjati po želji kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe za sisanjem. Vodeći češljevi sa više dužina omogućavaju vam bolju kontrolu dužine podšišane kose. Priložena kutija za odlaganje je jednostavna za čuvanje.
Režim magnetnog usisnog punjenja Za razliku od tradicionalnog načina punjenja: može da izbegne probleme sa punjenjem usled ulaska prašine. Lako se priključuje i odvaja kabl za punjenje. Sačuvajte rad tokom punjenja.
Paket sadrzi:14 u 1 komplet za negu: 1 * trimer za bradu 1 * šišanje za kosu 1 * detaljni trimer 1 * trimer za nos / 1 * mikro brijač 9 * dužine češljeva kutija češalj Sadrži: 1 * USB kabl za punjenje 1 * baza za odlaganje 1 * Čista četka / 1 * češalj / 1 * Specifikacije ulja: • IPKS5 Tip vodootpornog punjenja: USB punjenje Vreme punjenja: 2 sata • Radno vreme: 60 minuta • Napon motora: DC 3,2 V • Proizvod: DC 5 V 1A Baterija: Litijumska baterija



Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   
Možete pogledati ceo asortiman u rubrici "svi oglasi"
ID Oglasa: #117550318
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.