slika
1 od 1

BH TROUBLE MAKER Suvi vosak u spreju 200ml

2.394 din

Čurug
Novo
23
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Lagani suvi vosak za teksturu u spreju obogacen marokanskom lava glinom. Dobijte trenutnu teksturu i stil sa Trouble MakerTM suvim voskom u spreju! Ovaj lagani sprejpoboljšava teksturu i prianjanje kose i učvršćuje frizure. Vosak u spreju takođe hrani i vlaži, ostavljajući kosu mekom na dodir sa neutralnim sjajem. Formula sa karnuba voskom koja daje teksturu oblaganjem kose česticama voska, kokosovim uljem i glicerinom koji neguju i vlaže kosu, čineći je mekom na dodir. BENEFITI: 1. Polimer za oblikovanje daje stil, omogućavajući frizurama da traju ceo dan. 2. Ostavlja prirodni sjaj pri sušenju. 3. Egzotični tropski miris. UPOTREBA: Dobro protresite. Lagano naprskajte na suvu kosu, prskajući između slojeva gde je potrebno. Koristite ruke da stvorite željeni stil. Za koga: Odlično za stilizovanje srednje do duge kose.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #146960962
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.