slika
1 od 1

BRAUN Silk-expert Pro 3 PL3132 IPL

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
157
4
pre 12 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Atom Shop
Član od 22.09.2015.
Svi oglasi
BRAUN Silk -ekpert Pro 3 PL3132 IPL - Trajno uklanjanje dlaka

  • NOVA - NEOTPAKOVANA ROBA
  • SA GARANCIJOM OD 12 MESECI
  • MOGUCNOST PORUCIVANJA I DRUGIH MODELA
  • ROK ISPORUKE OD 3 DO 7 DANA
  • ISPORUKA KURIRSKOM SLUZBOM
  • PLACANJE PRI PREUZIMANJU ROBE

Braun Silk ekpert Pro 3 - PL3132 IPL (intenzivno brijanje blicem, 300.000 bljeskova), dugotrajno i vidljivo uklanjanje dlaka za kućnu upotrebu na licu i tijelu. Poklonite Venus britvu i kesicu.

- Braunova nova generacija IPL tehnologije. Trajno uklanjanje dlaka do 3 meseca.
- Sigurna IPL tehnologija. Klinički testovi (istraživanje Skin Health Alliance -a) dokazuju da je vaša koža maksimalno sigurna tokom tretmana.
- SMART IPL sa SensoAdaptTM senzorom tona kože (UV filter): jedina IPL tehnologija koja se automatski i kontinuirano prilagođava tonu kože.  
- Brzi tretman: obavite tretman na obe noge do 9 minuta na najnižem nivou energije. Dva puta brže od prethodnog Silkekpert 3 IPL -a.
- Novi dizajn: 15% manji i 25% lakši za jednostavnu upotrebu. 20% više bliceva: 300.000 bljeskova (u poređenju sa prethodnim Silkekpert 3 IPL -om).

Silk ekpert Pro je Braunov uređaj za uklanjanje dlačica najnovije generacije (IPL). Silk • ekpert Pro 3 trajno uklanja neželjene dlačice u roku od 3 meseca. * Sigurna IPL tehnologija, klinički i dermatološki testovi dokazuju da je vaša koža maksimalno sigurna tokom tretmana. Jedina IPL tehnologija koja se kontinuirano prilagođava tonu kože i efikasno uklanja dlačice. † Dva puta brže od prethodnog Silk • ekpert 3 IPL uređaja: tretman obe noge za 9 minuta. Sa 300.000 bliceva: 20% više bliceva (u poređenju sa prethodnim Silk ekpert 3 IPL -om).

ID Oglasa: #120958699
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.