slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Entil M3 IPL epilator za uklanjanje dlačica

7.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
93
1
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

Najnovija IPL tehnologija za lasersko uklanjanje dlačica】- Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koristi naprednu IPL (Intenzivno pulsirajuće svetlo) tehnologiju, nudi sigurnije, bezbolno i trajno iskustvo uklanjanja dlačica. IPL svetlosni impulsi prodiru u folikule dlake, uzrokujući njihovo postupno smanjenje u kontaktu sa svetlom i toplinom, ubrzat će proces prirodnog opadanja kose i inhibirati rast. Lako je posedovati nježnu kožu za 4 sedmice i značajan rezultat za 8 nedelja.  

 

Trajno & bezbolno uklanjanje dlačica】- Ovaj alat za uklanjanje dlačica nadograđen na 999.999 puta treptaja i odbija lažne bljeskove. 999.999 bljeskova ovog sredstva za uklanjanje dlačica može trajati 10 godina uz redovnu upotrebu, primenjivo za uklanjanje dlačica celog tela za 7-10 osoba. Deljenje i briga za celu porodicu! Naš depilator prekida ciklus regeneracije kose, bezbolno uklanjanje dlačica, čineći vašu kožu glatkijom i lepšom.

 

 【2 režima treptanja & 5 opcionih intenziteta svetlosti】- Dva režima treptanja odgovaraju vašim potrebama za uklanjanjem dlačica na različitim delovima tela. Automatski način rada (slide mode) je pogodan za velike dijelove tela kao što su ruke, noge, leđa i stomak, ručni način rada (režim blica) je pogodan za male delove tela kao što su pazusi, usne, lice, prsti i bikini linije. 5 opcionih postavki intenziteta svetlosti koje čine da se svako područje tela i različita osetljivost kože lako prilagodi. Što je jači intenzitet svetlosti, to je bolji efekat.

 

 【Promišljen dizajn i sigurnosna zaštita】- Uređaj za uklanjanje dlačica ima glavu koja se ne može ukloniti. Osigurano je sigurnije korisničko iskustvo bez curenja i disperzije svetla. Lagan je i ergonomski, sa jednostavnim dizajnom za lako držanje. Ovaj laserski odstranjivač dlačica treperi samo kada se uređaj čvrsto nanese na kožu pod uglom od 90° . Radi sigurnijeg i boljeg korisničkog iskustva, uređaj će se automatski isključiti kada napusti kožu, i prebaciti se iz automatskog u ručni način rada nakon 100 BLJESOVA.

 

Kosa odlazi, svilenkasta koža dolazi】- Svaka devojka zaslužuje sredstvo za uklanjanje dlačica, poklon pun ljubavi za porodicu, prijatelje i ljubavnika. Entil lasersko uklanjanje dlačica odlično funkcionira kao kozmetički salon u vašoj kući. Ekonomičan, efikasan i siguran. Leto dolazi, vreme je da se oprostimo od ''KIWI SKIN''-a! Nema više brige oko nošenja bikinija i proteza, pokažite kožu bez dlačica. UPRAVO SADA! Silky Skin Comes】

 

U pakovanju dobijate epilator , adapter za napajanje , brijač , zaštitne naočare i uputstvo .

 

Imam u ponudi više različitih modela i proizvođača , slobodno me kontaktirajte za informacije .

ID Oglasa: #148625764
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.