slika
1 od 1

Epilator

1.700 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
85
1
pre 15 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan
Član od 04.11.2021.
Svi oglasi
Imate dlačice koje želite brzo i bezbolno da uklonite u kućnim uslovima, a da pritom potrošite minimano vremena i novca? Mi imamo predlog za Vas – isprobajte Profi bežični depilator. Osim što bežični depilator pruža brzu i bezbolnu depilaciju, ugrađeno LED svetlo Vam omogućava da uočite svaku dlačicu, tako da nećete više imati “promašenih” delova, što se često dešava prilikom depilacije. Nakon upotrebe ovog aparata, koža će Vam biti potpuno meka i glatka. Anatomski dizajn sa 4 glave omogućava depilatoru da lako klizi po koži i dopre do svih područija na telu, čak i do onih najnepristupačnijih i najosetljivijih, dok istovremeno brzo i efikasno uklanja dlačice.  Vodootporan je, možete ga koristiti dok se tuširate ili tokom svakodnevne rutine za negu. Ovaj uređaj poseduje litijum-jonsku bateriju, koju možete puniti putem USB kabla. Baterija omogućava depilatoru da bežično radi i do sat vremena. .

Proizvode mozete poruciti SMS-pozivom ili viber na broj 0631824380 Mogucnost licnog preuzimanja na Novom BeograduKontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #138130283
Informacije
Garancija na ispravnost

Povracaj ne vrsimo

Samo zamene iskljucivo nakon sto dobijete paket nakon toga ne vrsimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.