slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

INNZA epilator za lasersko uklanjanje dlacica sa tela

4.200 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
152
15
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roba Swiss
Član od 04.06.2015.
Svi oglasi
  • Predmet uvezen iz Švajcarske
  • Nov, nekorišćen u originalnom pakovanju
  • Testiran, garancija na ispravnost
  • Prve fotografije i opis preuzete uglavnom sa sajta Amazon za navedeni predmet
  • Ostatak fotografija i opisa lično fotografisano i dodato te predstavljaju stvarno stanje i izgled opisanog proizvoda

 

【INNZA lasersko uklanjanje dlaka】Unaprijeđeni uređaj za lasersko uklanjanje dlaka koristi IPL (intenzivno pulsirajuće svjetlo) tehnologiju, dizajniranu da pomogne u prekidu ciklusa rasta dlačica ciljanjem na korijen dlake ili folikul kako bi vam pomogao da postignete uklanjanje dlaka i glatku kožu. Nakon 12 sedmica , više od 90% kose raste sporo i sveukupno smanjenje. Korisnička podrška: Ako imate bilo kakvih problema sa vraćanjem, kontaktirajte nas preko vvv. amazon. com> Vaš nalog> Vaše porudžbine> Pronađite svoju porudžbinu i kliknite na "Kontaktirajte prodavca".

【Podešavanje 5 nivoa energije】Ovo trajno lasersko uklanjanje dlaka ima 5 podesivih nivoa energije za prilagođavanje različitim osetljivostima kože i oblasti tretmana. Dizajn sa 2 dugmeta, jednostavan za korišćenje i podešavanje nivoa energije i režima. I veliki LCD ekran, možete da kontrolišete stanje kada radite.

【Mogućno podešavanje 2 režima blica】 Kućno lasersko uklanjanje dlaka ima dva modela. Automatski režim je pogodan za velike površine tretmana, poput nogu, leđa, ruku; Ručni režim se koristi za osetljiva ili manja područja, poput bikini linija, gornje usne i pazuha.

【Nadograđeni 999.000 blica】IPL uređaj za uklanjanje dlaka ima 999.000 bljeskova, dvostruko duže od 500.000 bljeskova uređaja na tržištu. Možete ga podeliti sa celom porodicom i prijateljima. Klinički dokazano, IPL sistem za uklanjanje dlaka je 100% BEZBEDAN za upotrebu kod kuće za žene i muškarce.

Ekonomično uklanjanje dlaka kod kuće】 Uklanjanje dlaka je prilagodilo tehnologiju za bezbednu upotrebu u udobnosti vašeg doma. Sredstvo za uklanjanje dlačica je nežno, bezbedno, jednostavno i pogodno za upotrebu kod kuće. k6        
ID Oglasa: #160353399
Informacije

*Robu šaljemo postexpresom danas za sutra

*Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu uz predhodni dogovor

*Dostupni za sva pitanja svaki dan od 07 do 23 časova

* Poziv, SMS, viber, poruka na KP

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.