slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

IPL Epilator - laser za uklanjanje dlacica

8.500 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
64
4
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Branislav 065/823-60-50 Ns online
Član od 13.06.2014.
Svi oglasi
  • IPL tehnologija
  • 999.900 blica
  • 5 nivoa intenziteta
  • Dva režima blica
  • Detekcija kontakta sa kožom

 

 

 

 

 

Bezbedan i izdržljiv: Kismi IPL uređaj za uklanjanje dlaka koristi profesionalnu IPL tehnologiju (Intense Pulse Light), koja se razlikuje od ponavljanog tradicionalnog uklanjanja dlaka, može delovati direktno na koren folikula dlake, apsorbovati melanin, prekinuti ciklus rasta dlake, i postići efekat trajnog uklanjanja dlačica.
[Uređaj za doživotno uklanjanje dlaka sa svetlosnim impulsom] Naš IPL uređaj za uklanjanje dlaka ima 999.900 treptaja svih vremena. To je efikasan trajni lagani sistem za uklanjanje dlaka koji je dovoljan da trajno ukloni dlake za vas i vašu voljenu osobu i ne morate da kupujete zamenske kertridže za vaš uređaj za uklanjanje dlaka.
Podesiv i pametan: Ovaj uređaj za trajno uklanjanje dlaka za muškarce i žene ima podesive nivoe intenziteta i režime blica. 5 nivoa intenziteta za različite delove kože i osetljivost. 2 režima blica, ručni i automatski kako bi ispunili vaše zahteve za različite delove za uklanjanje dlačica.

 

 

P34

ID Oglasa: #157709837
Informacije
Moju kompletnu ponudu mozete pogledati jednim klikom na:    SVI OGLASI
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.