slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Set za depilaciju toplim voskom LIFESTANCE

60 €

Novi Sad
Korišćeno
81
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

FUL SET ZA DEPILACIJU

DEPILACIJA KOD KUĆE DA SE UŠTEDI NOVAC-Lifestance komplet za depilaciju uključuje digitalni grejač voska, 4 kesice perli voska (3,5 oz. svaka), 10 velikih i 10 srednjih i 10 aplikatora za obrve, 2 ulja za tretman, 5 ogrlica, imate sve što je potrebno za depilaciju voskom kod kuće. Depilacija voskom za Delić cene sa sopstvenom mašinom za depilaciju.

NAJVOLJENIJA FORMULA ZA CELO TELO - Naš komplet za čvrsti vosak ima formulisani vosak za sve vrste uklanjanja dlačica, a ove perle natopljene jasminom će vašu kožu učiniti glatkom i sočnom. Od obrva do bikinija, uživajte u vrhunskom iskustvu depilacije voskom kod kuće uz našu formulu sve u 1.

NAJNOVIJA DIGITALNA DISPLEJ MAŠINA ZA VOSKANJE - Usvojite dizajn digitalnog LED ekrana, pogodan za početnike, nema više brige da ćete izgoreti kožu. Lifestance digitalni komplet za depilaciju voskom prikazuje njegovu tačnu temperaturu, što olakšava kontrolu temperature koju želite.

NEMA VIŠE IRITACIJE - Nanesite sprej od čajnog drveta pre nanošenja voska da biste smanjili iritaciju, crvenilo ili izbočine. Takođe, ulje nakon voska umiruje i smiruje vašu kožu nakon uklanjanja dlačica, čini celokupno iskustvo uklanjanja dlačica mnogo prijatnijim.

PREMIJUM PERLE OD JASMINA OD VOSKA ZA SUPERIORNE REZULTATE - Uronite u luksuzno iskustvo depilacije sa našim visokokvalitetnim perlicama od voska od jasmina. Posebno formulisane za maksimalnu efikasnost uklanjanja dlaka, ove perle se tope do savršene konzistencije, obezbeđujući glatko nanošenje i superiorno prijanjanje na kosu. Preporučeni od vodećih salona, možete biti sigurni u postizanje rezultata kvaliteta salona kod kuće.

IDEALAN POKLON ZA VOLJENE OSOBE - Tražite savršen poklon? Naš komplet za depilaciju, lepo upakovan i sveobuhvatno opremljen, idealan je izbor za rođendane, godišnjice, Božić ili bilo koju posebnu priliku. Poklonite luksuz profesionalnog iskustva depilacije voskom svojim najmilijima i dozvolite im da uživaju u rezultatima salonskog kvaliteta iz udobnosti svog doma.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #157498207
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.