slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

ZumYu IPL Epilator Novo

6.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
76
1
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.

Novo , ZumYu IPL Epilator

Uz uredjaj ide : adapter, zastitne naocare , brijac , knjizica

Imam jos modela u ponudi


Karakteristike:

Trajna i efikasna IPL tehnologija uklanjanja dlaka Princip IPL -a je direktno svjetlo na melanin u folikulu dlake, oštećujući korijen i pomažući u prekidanju ciklusa ponovnog rasta. Redovitom upotrebom može spriječiti neželjenu dlaku da dopre do površine kože. Dakle, ako insistirate na 1-3 sesije sedmično (ovisno o kosi i tipu tijela), nakon 8-12 tjedana pronaći ćete svoju glatku kožu bez dlaka.
Dugo vrijeme usluge i isplativo Klinički dokazani svjetlosni bljeskovi dovode folikule dlake u fazu mirovanja, uzrokujući ispadanje kose i dugo se držeći podalje. ZumYu lasersko uklanjanje dlaka ima UPGRADE 999,999 bljeskova koji uz redovnu upotrebu mogu trajati cijeli život. Dakle, ako uvijek putujete u salon i tražite trajnije rješenje, onda bi IPL mogao biti isplativija metoda. A takođe možete dijeliti i brinuti se za cijelu porodicu!
Stabilni dizajn i sigurnosna zaštita Uređaj za uklanjanje dlaka ima glavu koja se ne može ukloniti. Sigurnije korisničko iskustvo osigurano je bez curenja svjetla i disperzije. Za slanje blica prozor uređaja mora biti pritisnut uz kožu. Opremili smo i zaštitne naočale, ne zaboravite da ih nosite i mogu efikasno spriječiti da bljesak tretmana iritira vaše oči.
5 opcionalnih intenziteta svjetlosti i 2 načina bljeskanja IPL odstranjivač dlaka ima 5 opcionalnih intenziteta svjetla za prilagođavanje različitih osjetljivosti kože. Predlaže se da počnete s nižim intenzitetom, poput 1 ili 2. Što je viši nivo, to je uklanjanje učinkovitije. 2 načina treptanja koji mogu zadovoljiti vaše zahtjeve na različitim dijelovima tijela. MANUAL MODE se uglavnom koristi za uklanjanje dlačica na malim površinama, poput bikini linije i pazuha. AUTO MODE se može koristiti za veliku površinu za uklanjanje dlaka, poput nogu i trbuha.

ID Oglasa: #141693562
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.