slika
1 od 1

4 IK Ulošci za obuću sa magnetima

1.350 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
1.350/par ?Ulošci za obuću sa magnetima?Bolovi u stopalima, zglobovima, kolenima ili kičmi brzo zamaraju telo i loše utiču na pravilno držanje. Uz pomoć ovih magnetnih akupresurnih uložaka držanje tela postaje idealno jer je telesna težina ravnomerno raspoređuje, a mišići, tetive i kosti stopala bolje podnose svakodnevno opterećenje. Ovi ulošci pomažu da rešite brojne probleme: ❌ Neprijatan osećaj da su vam stopala teška ❎ Trnjenje stopala ✔ Ubrzavaju cirkulaciju ne samo u nogama, vešć u čitavom organizmu ✔ Lišavaju vas bolova u nogama (ne samo u stopalima, već i listovima, kolenima) ✔ Sprečavaju da vam listovi i prsti na nogama otiču i stvaraju neprijatnost ✔ Svojim reljefima vrše blagu prijatnu masažu stopala ✔ Otklanjanju neprijatnosti koje sa sobom nose RAVNI TABANIU čemu je tajna? ⚪ “Iglice” po površini uloška blago i prijatno masiraju noge, a pritiskom težine tela na magnete se vrši AKUPRESURA na određene tačke stopala. ⚪ 1 uložak ima u sebi 5 magneta⚪Veličina u ponudi: dužina gazišta neisečenog uloška je 30 cm ⚪ Na ulošcima se nalaze linije iznad kojih je naznačena dužina i pre upotrebe je potrebno skratiti ih makazama do željene dužine (ako uopšte ima potrebe za skraćivanjem)
ID Oglasa: #165643123
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.