slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

ALLJOY Mini Putni Masazer + torbica za transport

5.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
26
3
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

Mali pištolj za masažu za putovanja: težine samo 0,8 lb. Ultra prenosiv dizajn, veoma pogodan za vas i vašu porodicu, bilo da se radi o putovanju, vožnji bicikla ili sportskom opuštanju na otvorenom, odličan je izbor.

 

Snažan i tih električni pištolj za masaže: Opremljen super tihim motorom bez četkica na jednosmernu struju visokog obrtnog momenta, ovaj perkusioni masažer mišića ima 4 brzine (do 3200 obrtaja u minuti) za koje možete da birate. Bez obzira da li više volite nežnu masažu za opuštanje ili intenzivniju masažu za ciljanje dubokih mišićnih čvorova, ovaj mini pištolj za masažu nudi svestranost za sve korisnike.

 

Raznovrsni dodaci: Sa 4 zamenljive glave. Svaki dodatak je dizajniran da cilja određene mišićne grupe i pruži različite tehnike masaže. Bilo da vam je potrebna precizna masaža za određenu tačku okidača ili širi potez za veće grupe mišića, ovi dodaci poboljšavaju svestranost i efikasnost pištolja za masažu.

 

Motor bez četkica i punjenje tipa C: Ugrađen snažan i udarni motor bez četkica od 12 V čini da naš masažer dostigne 3200 obrtaja u minuti, a radna buka je samo 40-50 db. podržava bilo koje 5V/2A A-C ili C-C punjenje. Opremljen visokokvalitetnom baterijom velikog kapaciteta, može nastaviti da radi nedelju dana svakodnevnog korišćenja potpuno napunjen (Savet: vreme korišćenja može da se razlikuje u zavisnosti od izabrane brzine).

ID Oglasa: #163068079
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.