slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

elektricni masazer za stopala stimulise vene i protok krvi

21.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Stimulator vena: OSITO pojačivač krvi za stopala i noge kombinuje TENS (transkutana električna stimulacija nerava) i EMS (elektronska stimulacija mišića) zdravstvene terapije za borbu protiv loše cirkulacije krvi i otoka u stopalima/gležnjevima/nogama. Dokazana tehnologija ublažava bol u mišićima, povećava cirkulaciju krvi, opušta ukočenost, smiruje otečena stopala i gležnjeve i smanjuje umor.

Funkcija bioničke masaže: masažer stopala pomaže u otklanjanju umora stopala i nogu kroz 25 različitih (gnječenje, tapkanje, stiskanje, udaranje čekićem, tapkanje, šiacu, masaža, akupunktura, puls, itd. ). Smanjuje nelagodnost, ublažava umor, smiruje mišiće, opušta mišiće, ublažava napetost. Trenažer za noge i revitalizirajući masažer za stopala za poboljšanje pokretljivosti.

Jednostavan i lak za upotrebu: Topli i umirujući pulsevi koje generiše OSITO privremeno smanjuju otok izazvan lošom cirkulacijom krvi. ono što treba da uradite je da spustite stopala na elektronske jastučiće za stimulaciju mišića, a zatim da izaberete između 99 nivoa intenziteta pomoću daljinskog upravljača da biste povećali krv bogatu kiseonikom u potkolenicama i stopalima tokom upotrebe.

Primenljivi simptomi i gužva: uređaj za terapiju stopala može efikasno poboljšati lokalnu cirkulaciju krvi, smanjiti inflamatorni odgovor i stimulisati regeneraciju mišića. Pogodan je za putnike, starije osobe, kancelarijske radnike, žene koje često nose visoke potpetice i druge sa blagim zamornim bolom u nogama i stopalima, artritisom i plantarnim fasciitisom usled prekomerne upotrebe, dugotrajnog stajanja ili slabe cirkulacije krvi.

Pakovanje: OSITO uređaj, daljinski upravljač, napajanje, opsežna uputstva i jednostavna uputstva (engleski jezik nije garantovan), 4 jastučića za uređaj TENS - za ciljano ublažavanje bolova, poboljšanje cirkulacije krvi u potkolenicama, smanjuje otok, ublažava bol i bol.

ID Oglasa: #165579076
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.