slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Elektro-punjivi 3u1 inteligentni Vakum topla casa,mazazer B3

1.599 din

Negotin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
7
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nesha Djordjevic
Član od 20.03.2012.
Svi oglasi
Elektricni, punjivi set za terapiju čašama. Pored normalnog režima za stavljanje čaša, ovaj električni set za čaše je dodao i dinamički režim za oslobađanje od bola i promovisanje cirkulacije krvi i detoksikacije. Ovo će vam pružiti vrhunsko iskustvo kupovanja.
3 u 1 aparat za terapiju čašama. Ovaj set za terapiju čašama kombinuje kupanje, Gua Sha i zagrevanje. Kontrolna tabla je čista i laka za čitanje tako da možete lako da počnete. Ne postoje složene vakuumske cevi ili više čaša. Lako to možete učiniti sami bez ičije pomoći.    12 nivoa podesiva kontrola usisavanja. Ova izuzetna i lagana mašina za vakuumsku terapiju za masažu je opremljena sa 3 nivoa podesivom temperaturom, između 38-50°C i 12 nivoa podesivog usisavanja kako bi vam pomogao da se opustite i oporavite onako kako želite.   Pametan i bezbedan dizajn Set za terapiju čašama usvaja tehnologiju PI provodnog grejanja kako bi zamenio tradicionalno zatvaranje sa otvorenim plamenom kako bi se izbegle opekotine, u isto vreme, električni set za čaše može brzo da se zagreje do željene temperature i osigura da će vaša koža da ne bude povređen.
Široka primena. U poređenju sa tradicionalnom limenkom za čaše, ovom setu za terapiju električnim čašama je dodat dinamički režim usisavanja kako bi se vaše telo efikasnije opustilo, pomažući da se ublaži umor i bol vašeg tela ritmičnim i kontinuiranim usisom i otpuštanjem. Može se koristiti za različite delove tela, kao što su vrat, rame, leđa, ruke, struk, stomak, kuk i noga. NOVOZa bilo koju informaciju nazovite ili pisite. Saljem pouzecem svima sa pozitivnim ocenama i bez negativne pri preuzimanju. Svakako je uvek moguce i pozeljno licno preuzimanje.
ID Oglasa: #164657268
Informacije
Hvala sto ste pogledali moj oglas.

Pogledajte i ostale oglase u rubrici "svi oglasi"ima puno zanimljivih potpuno novih predmeta po veoma povoljnoj ceni.

Sve slike su verodostojne predmetu koji se prodaje i tome posvecujem dosta paznje da bi ste dobili bas ono sto zelite i vidite na slici.

Kupovinom 3+  predmeta popust 10%
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.