slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

EMS Mini masazer USB AKCIJA za celo telo leptir + daljinski

499 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
955
49
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
EMS masazer stimulator misica za celo telo
Mini štapić za masažu
LCD model (8 modova i 19 brzina) sa daljinskim

1. Može se koristiti oko 160 minuta nakon jednog sata punjenja. Što je veća snaga, veća je i potrošnja energije. Ako se ne može koristiti tokom punjenja. može se koristiti nakon punjenja.  
2. Dugme hosta se zakopčava na prostirci kao dugme, koje se zalijepi na kožu.  
Intenzitet stimulacije je podijeljen u 19 stupnjeva (intenzitet 0-19 stupnjeva). - Kada koristite po prvi put, nemojte postavljati nižu snagu. Molimo prilagodite drugu snagu nakon prilagođavanja na nisku snagu.
 - Dok se preostala snaga baterije postepeno smanjuje, trenutni stimulans će također postepeno slabiti. A
Ova kompaktna i bežična TENS jedinica je dizajnirana da umiri vaše bolne mišiće, poveća protok krvi i pomogne vam da se brže oporavite.

EMS Smart Mini prenosivi masažer dolazi opremljen moćnim sistemom za elektroterapiju koji koristi tehnologiju transkutane električne stimulacije nerava (TENS) da stimuliše vaše nerve i blokira signale bola da dođu do vašeg mozga.

Takođe poseduje inteligentni EMS (električna stimulacija mišića) sistem koji šalje nežne električne impulse vašim mišićima, promovišući opuštanje i poboljšavajući njihovo opšte zdravlje.

 

Ovaj mini masažer je izuzetno jednostavan za korišćenje, sa samo nekoliko tastera koji vam omogućavaju da izaberete željeni režim i nivo intenziteta.

Takođe dolazi sa punjivom baterijom koja obezbeđuje par sati neprekidne upotrebe sa jednim punjenjem, što ga čini savršenim saputnikom na putovanju za one koji su u pokretu.

Kompaktna veličina EMS Smart Mini prenosnog masažera olakšava nošenje u džepu, tašni ili torbi za teretanu, tako da možete da ga koristite kad god vam zatreba.

Savršen je za ljude sa zauzetim rasporedom, sportiste i sve koji traže zgodan i efikasan način za ublažavanje bolova i napetosti u mišićima.

 

Dakle, bilo da se oporavljate od povrede, suočavate se sa hroničnim bolom ili jednostavno tražite način da se opustite nakon dugog dana, EMS Smart Mini prenosni masažer je savršeno rešenje
Kada se mašina uključi na brzinu 1-19, automatski će se isključiti svakih 15 minuta normalno
(podešavanje 19 brzina)
ako se prebaci na brzinu 1-19 i ne koristi se, automatski će se prebaciti na brzinu 0 u roku od 5 sekundi, "brzina 0 će se automatski isključiti u roku od 20 sekundi
Molimo podesite niži intenzitet kada ga koristite po prvi put, a prilagodite ga nakon prilagođavanja niskom intenzitetu. Postoji ukupno 8 načina rada. Za detalje pogledajte sljedeći vodič za režime masaže.
ID Oglasa: #154584501
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.