slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

ESSY Premium Masažer za vrat i ramena

3.300 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Papaja Ns
Član od 31.05.2023.
Svi oglasi

ESSY Premium Shiatsu masažer za vrat i ramena sa toplotnim masažerom za leđa Duboko tkivo za žene i muškarce Neckrelak masaža za vrat i bol u vratu Masažer za ramena sa toplotnim infracrvenim masažerom Relaksirajuća  masaža vrata

  • funkcija grejanja
  • kontrola smera rotacije
  • kontrola brzine rotacije
  • adapter za auto priključak

 

PROFESIONALNA TERAPIJA MASAŽE  U UDOBNOSTI VAŠE KUĆE : ESSI Premium masažer za vrat, ramena, leđa i celo telo. To je kao dobiti profesionalnu masažu bez napuštanja kuće i trošenja mnogo novca! Ovaj shiatsu masažer za leđa sa toplotom zasnovan je na masaži i toplotnoj terapiji koja se može sprovoditi na različitim delovima tela.

    MULTI-FUNKCIONALNI MASAŽER ZA MIŠIĆE ZA POBOLJŠANJE VAŠEG ZDRAVLJA: Ovaj masažni jastuk je vaš partner za uklanjanje stresa. Pomaže u otklanjanju anksioznosti, stresa i umora, a može se koristiti i za ublažavanje bolova (pomaže u ublažavanju bolova u različitim delovima tela, na primer za ublažavanje bolova u vratu) i za poboljšanje pokretljivosti mišića, cirkulacije krvi i opšteg ličnog zdravlja. Dizajn u obliku slova U omogućava ovom ručnom masažeru da masira različite delove tela kao što su vrat, ramena, leđa, struk, stomak, ruke, hulahopke, listovi i stopala.

    PREMIUM KARAKTERISTIKE: Želimo da vam obezbedimo što opuštajuće i najkorisnije iskustvo, zbog čega naš masažer za vrat, ramena, leđa i noge ima podesiv intenzitet, tehnologiju niske buke i dvosmernu rotaciju koja se menja nakon 1 minuta. Uređaj je bezbedan za upotrebu – poseduje tehnologiju automatskog isključivanja koja isključuje uređaj nakon 15 minuta (jedna preporučena masaža) i zaštitu od pregrevanja. Takođe je napravljen od PU kože i prozračne mreže – materijala koji se lako čisti.

    KOMPLETAN SET ZA UPOTREBU ON-THE-GO: ESSI Premium masažer za ramena, leđa i celo telo dolazi sa CE adapterom, adapterom za auto punjač i uputstvom za upotrebu. To je vaša prenosiva mašina za masažu koju možete poneti sa sobom gde god da idete tako da možete uživati u opuštajućoj sesiji masaže bilo gde: kod kuće, u kancelariji ili dok putujete direktno na suvozačevom sedištu!

    JEDAN PROIZVOD ZA CELU PORODICU: Ovaj pojas za masažu je pogodan za ljude bilo kog uzrasta koji žele da smanje stres i umor uzrokovan školom, radom u kancelariji ili terenskim poslom. Odličan je za ublažavanje bolova od teškog fizičkog rada ili starosti. I to je odlična ideja za poklon! Poklonite taj neprocenjivi dar blagostanja svojim najmilijima uz našu duboku maramicu za masaže vrata za žene i muškarce!        T5

ID Oglasa: #163498453
Informacije
  • Plaćanje pouzećem ili na žiro-račun
  • Slanje paketa Post Express-om , kupac plaća poštarinu
  • Lično preuzimanje moguće u Novom Sadu po dogovoru
  • Reklamacije u roku od  14 dana od preuzimanja paketa
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.