slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Kinezi traka - Kinesiology tape ROZE Novo

600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
66
2
juče
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Aleksandar 065 6 685 687
Član od 22.11.2010.

Kinezi / Kinesio traka

Veličina: 5cm x 5m

U ponudi imamo i druge boje, za više informacija pitajte.

Lepljiva i elastična traka koja svojim karakteristikama u debljini i težini oponaša svojstvo ljudske kože. Ima jednosmernu elastičnost od 50% – 60% i vrši biomehaničko delovanje na ljudski organizam.

Lepak koji se koristi na ovoj traci je hipoalergenski – medicinski akrilni lepak.

Kineziološka traka ne sadrži medicinske ili hemijske sastojke, prozračna je, vodootporna i nakon primene stabilna je nekoliko dana. Nakon uklanjanja ne ostavlja ostatke lepka na koži.

Sistem kineziološke trake pruža podršku pojedincu dok podržava čitav spektar pokreta, omogućavajući mu da učestvuje u fizičkoj aktivnosti, jer sprečava prekomerno istezanje mišića, olakšavajući protok limfe.

Način upotrebe:
Seče se i postavlja sa različitim stepenom zategnutosti u zavisnosti od vrste terapeutskog efekta koji lekar ili fizioterapeut žele da postignu.

Preporuka:
Pomaže u lečenju povrede mišića, poremećaja krvne i limfne cirkulacije, umiruje bol i ispravlja poravnanje zglobova. Kineziološka traka omogućava terapeutske pogodnosti tokom celog dana.

ID Oglasa: #143538009
Informacije

 

Šaljem postexpresom, opcija danas za sutra, poštarinu plaća kupac i ona iznosi oko 450din.

 

Po dogovoru manje stvari šaljem poštom kao preporučeno pismo posle uplate novca zajedno sa troškovima poštarine od 150din. Stiže kroz nekoliko dana.

 

Moguće i lično preuzimanje u centru Beograda kod Politike.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.