slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Masazer i grejac za grudi

2.699 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
19
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vuk Popovic
Član od 24.10.2014.
Ergonomski 3D zakrivljeni dizajn može naučno fiksirati dojku u određenom položaju uz udobnost pri nošenja i obmotavanje od 360 stepeni.
Vibraciona masaža koja stimuliše život će pomoći u oslobađanju mišića grudi i stimulisati akupunkturne tačke u grudima kako bi se podstakao sekundarni razvoj grudi, lako čineći grudi čvršćim i punijim.
Infracrveno zagrevanje toplom kompresijom na oko 40℃ može ubrzati cirkulaciju krvi i poboljšati vitalnost ćelija za zdravije stanje grudi.
Samolepljiva traka za pričvršćivanje sa kukom i omčom može se nositi tako da široko odgovara različitim tipovima tela i dobro pristaje, a prozračna i glatka tkanina pruža osećaj prijatnog dodira za kožu tokom cele sezone.
Ugrađena punjiva baterija od 3,7V 1200mAh može se u potpunosti napuniti za oko 2,5 sata, napajanju možete pristupiti direktno preko računara/laptop-a, napajanja, adaptera i još mnogo toga, idealno za povećanje i ulepšavanje grudi bilo kada i bilo kada.

Specifikacije:

Materijal: PU + pamuk i lan
Boja: plava
Intenzitet vibracije: 5 podesivih nivoa intenziteta
Temperatura grejanja: 40℃
Tip baterije: 3.7V 1200mAh punjiva baterija
Potpuno napunjen: oko 2,5 h
Buka: 20-40dB
Nominalni napon: 4V
Nazivna snaga: 5V

Novo u fabrickom pakovanju.

l 1 x prozirna traka za soulder
1 x USB kabl
1 x Uputstvo za upotrebu
ID Oglasa: #161892658
Informacije
Proizvodi imaju radnu garanciju prilikom preuzimanja , ali nemaju garanciju na korišćenje.  

Svakom kupovinom prihvatili ste ove uslove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.