slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Masazer jastuk

2.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
198
4
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Opuštajući masazer jastuk Infracrvena terapija za shiatsu, Masaža vrata, Automobil, Kuća. Zauzeti život i posao, za ljude koji žele da imaju ugodno okruženje, kako bi zadovoljili brzi ritam života modernih ljudi, kompanija posebno dizajnirana za vas da dizajnirate Kućni nameštaj za automobile. Masažni jastuk, spreman za vase uzivanje i opustanje. Ublažite napetost i bol mišića, da biste uklonili umor, učinite da se vaše telo oseća opuštenije. U vašem životu i poslu uvek će vam biti najiskreniji pomoćnik.

Karakteristike: Rotacija napred se automatski prebacuje. Masažni jastuk koristi najnovije funkcije, kondenzovani infracrveni zrak za masažu, hipertermija, magnetna terapija, vibraciona masaža četiri funkcije. Pomoću funkcije regulacije brzine možete birati brzo ili sporo po volji. Tasterska kontrola je jednostavna i prikladna. Pogodno za upotrebu u automobilu ili kući. Dizajniran za masažu akupunkturnih tačaka na vratu. Kvalitetna zaštita motora i zaštita od pregrevanja. Odličan je za opuštanje vrata, masažu tela struka.

Specifikacije: Masažna kuglica: 4 masaže Režim grejanja: Efekat crvene svetlosti Masaža: Preokret obrnutog Režim pokretanja: Jedan ključni start Način napajanja: Vozilo / domaćinstvo Boja: smeđa Originalna kutija Veličina: 32 * 19 * 11cm / 12.6in. * 7.5in. * 4.33in. Nazivni napon: AC220V ~ 240V Nazivna snaga: 30V Vreme upotrebe: 15 minuta Tip: 4 kom Masažna glava (ugrađena) Utikač / adapter: poslaćemo vam odgovarajući adapter ili utikač Uključen paket: 1* jastuk za masažni jastuk (4 masaže) 1* Punjač 1* adapter

Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:

>Ime i Prezime

> ili Grad

>Ulica i broj

>Kontakt telefon

Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.

Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"

Hvala na razumevanju i kupovini.
ID Oglasa: #120391732
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.