slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Masažer Shiatsu PREMIUM

35 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
52
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Profesionalna masažna terapija u udobnosti kod kuće: težnja ka opuštanju i ublažavanju bolova postaje sve više u trendu. Masaža je odgovor! Essi masažer za vrat ramena, leđa i celo telo je kao profesionalna masaža u udobnosti vašeg doma bez trošenja mnogo novca! Ovaj Shiatsu masažer sa toplotnim/masažnim jastukom zasnovan je na masaži i toplotnoj terapiji koja se može izvoditi na više delova tela.

Multifunkcionalni mišićni masažer za poboljšanje vašeg zdravlja: ovaj uređaj za masažu je savršen za opuštanje (pomaže u oslobađanju od anksioznosti, stresa), ublažavanju bolova (pomaže bolovima u različitim delovima tela), a takođe poboljšava pokretljivost mišića, cirkulaciju krvi i opšte lično zdravlje. Zahvaljujući svestranom dizajnu u obliku slova U, ovaj ručni masažer može da masira različite delove tela kao što su vrat, ramena, leđa, struk, stomak, ruke, hulahopke i stopala.

Vrhunske karakteristike: želimo da obezbedimo najbolje iskustvo za naše kupce, tako da naši masažeri za vrat, masažni valjci imaju podesiv intenzitet, tehnologiju niske buke i dvosmernu rotaciju koja se menja nakon jednog minuta. Uređaj je bezbedan za upotrebu - poseduje tehnologiju automatskog isključivanja koja isključuje uređaj nakon 15 minuta i zaštitu od pregrevanja.

Kompletan set za upotrebu u pokretu: Essi masažer za ramena, leđa i celo telo dolazi sa CE adapterom, adapterom za auto punjač i uputstvom za upotrebu (engleski jezik nije garantovan). To je savršen masažer koji možete poneti bilo gde kako biste uživali u opuštajućoj masaži u automobilu, u kancelariji ili kada putujete direktno na suvozačevom sedištu.

Proizvod za celu porodicu: počnite da brinete o svom zdravlju i svojoj porodici, sa jednim uređajem za masažu vrata, tela, opuštanje i masažu ramena. Ovaj pojas za masažu je pogodan za ljude svih uzrasta koji žele da minimiziraju stres i umor od škole, posla u klupi ili bolova u mišićima. Poklonite neprocenjiv poklon blagostanja svojim najmilijima danas sa našim aparatom za masažu vratne maramice za muškarce i žene.

Predmet je nekorišćen, bez originalnog pakovanja, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #157449253
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.