slika
1 od 1

Masazer za ledja

2.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
224
1
pre 13 dana
TOP ALATI 061 255 7923
Član od 06.09.2022.

Masazer za ledja. Ukoliko imate problema sa vratom, leđima.  Masazer za ledja i vrat je prava stvar za vas. Na sebi ima dve rorirajuće glave, sa izbočinama koje ravnomerno stimulisu deo tela preko kojeg prelazite.

 

 

 

U setu dobijate adapter za kućnu upotrebu. U pitanju je adapter koji se standardno uključuje u struju. Takođe, pored pomenutog adaptera dobijate i priključak za auto. Tako da masazer za ledja može biti uvek uz vas. Način upotrebe je zapravo veoma jednostavan. Prvo što je potrebno da uradite je da ga povežete sa strujom. Zatim masazer prebacite preko leđa. Ruke ubacite u otvore na kajišu masazera. Rukama zapravo usmeravate koji deo tela će biti tretiran.   Ukoliko ga postavite na vrat, rukama blago zategnete masazer ka napred kako bi rotirajuća glava pritisnula taj deo tela i samim tim imala bolji efekat.

 

 

 

 

 

 

Ukoliko zelite da porucite ostavite PODATKE u poruci.
Ime i prezime-
Mesto i poštanski broj-
Ulica i broj kuće-
Broj telefona za kontakt-   ILI POZIV NA BROJ .

ID Oglasa: #142610808
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.