slika
1 od 1

Masazer za noge / tabane

900 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
62
3
juče
Odgovara na 67% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milos 029Pz
Član od 07.05.2021.
Svi oglasi
Relaksacija stopala –   Masažer Za Noge Za Stopala EMS   ima pritisak prsta dubokog klečanja, kotrljanje i vibracije, koji se mogu masirati jednako profesionalno kao i maser, donoseći opuštanje i umor nakon rada ili vožnje.   EMS tehnologija.
Sa novom EMS tehnologijom, masažer za mišiće stopala lako će osloboditi umorne mišiće stopala i tele i poboljšati cirkulaciju krvi.

Ova prenosivi masažer za noge  pogodnan je za  putnike, sredovečne i starije ljude, kancelarijske gužve, žene koje često nose visoke potpetice itd. Opuštaju noge napornim danom i uklanjaju nakupljeni umor.

Fukcije :

Otisnuti krugovi sa ionskim prijatnim kožama pružaju ugodno iskustvo na zdrav način
6 načina + 10 frekvencija-podesivi masažer za noge ima 6 režima masaže i 10 stepena intenziteta.
Možete slobodno promeniti snagu masaže kako bi zadovoljili vaše potrebe.
Terapija magnetom Koristeći veštačko magnetno polje da bi ispraznili svoje meridianske stavove i bolesne ćelije.
Vibraciona masaža Stimulirajte stopalo i pospešite cirkulaciju krvi kako biste olakšali umor. bolesno tkivo i ublažiti upalu.
Terapija infracrvenom polaganjem Aktivirajte bio-molekulu u vašem telu koji pospešuju fiziološku cirkulaciju i pomažu u apsorpciji magneta

Dolazi u kutiji 

Porucivanje :

Ime i prezime 
Ulica i broj 
Mesto 
Telefon za kontakt 
ID Oglasa: #153279967
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.