slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Masažer za vrat i ledja (TAKRINK Massager Neck)

25 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
66
8
pre 14 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! TAKRINK masažer za vrat i ramena

Masazer ima 16 integrisanih masažnih glava. Ublažava bol i napetost mišića, čini da se osećate opušteno. Pored toga, ovaj masažer za vrat i ramena takođe može da masira različite delove: ramena, vrat, struk, noge, stopala, stomak. . .

  • Podesiva brzina i pravac, tri podešavanja brzine i tri različita intenziteta masaže . Možete odabrati najudobniju snagu. Podešavanje u smeru kazaljke na satu i u suprotnom smeru može u potpunosti masirati svaku akupunkturnu tačku.
  • Nizak nivo buke i jednostavan za upotrebu Masažni šal sa električnim uređajem stvara veoma malo buke, ne ometa druge ljude čak i kada se koristi u tihom okruženju. Operacija je takođe jednostavna.
  • Različiti scenariji upotrebe Šijacu masažer za leđa i vrat sa kablom za napajanje i automobilskim kablom. Pored masaže u spavaćoj sobi, dnevnoj sobi, kancelariji, čak iu automobilu, možete uživati u udobnosti masaže.
  • Auto Pover Off  TAKRINK masažer za vrat će automatski prestati da radi nakon 15 minuta  upotrebe, kako bi se izbeglo oštećenje mišića uzrokovano predugim vremenom masaže.     Pogodno je za one ljude koji su navikli na masažu pre spavanja.

*Dostupno vise komada!


Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163480895
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.