slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Masazer za vrat sa elektricnim impulsima

580 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
992
36
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bojan 0643670359 Novi Sad
Član od 29.02.2016.
Svi oglasi
Na prodaju Masazer za vrat sa elektricnim impulsima. Stanje novo, uvoz Nemacka!

Naš nosivi IR masažer za vrat pomaže u ublažavanju bolova u vratu i masaži bolnih mišića.
Ovaj pametni masažer udobno se omotava oko vašeg zadnjeg dela vrata i šalje nežne električne impulse na bolne mišiće, istovremeno grejući, kako bi vam pomogao da se osećate opušteno i bez bolova.
Da li ste znali da je vaš vrat kuća za arterije koje dovode krv iz mozga u srce?
Stres, loše držanje i prekomerna upotreba računara mogu ukočiti vrat, što rezultira smanjenim snabdevanjem mozga krvlju i njegovim naknadnim kvarima.
Ova električna tehnologija pulsiranja pomaže vam da se opustite, smanjuje bolove u mišićima, smanjuje napetost u mišićima, poboljšava cirkulaciju krvi i daje osećaj blagostanja, istovremeno smanjujući bol. Koristeći najnoviju tehnologiju, ovaj infracrveni masažer sadrži elektrostimulacioni pritisak i umirujuće vibracije za opuštanje cervikalnog područja, istovremeno ublažavajući bol i ublažavajući napetost mišića.

Jednostavno postavljanje i upotreba - Navlažite vrat mokrim peškirom, pričvrstite zakrpe za elektrode na olovne žice i uključite ih u utičnicu na zadnjoj strani masažera za vrat. Oljuštite i zalepite flastere na bolno područje po vašem izboru. Uključite masažer za vrat, omotajte ga oko zadnjeg dela vrata i odaberite režim, a zatim podesite intenzitet na visok ili nizak i to je to. Olakšanje je na putu!

Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!
ID Oglasa: #102460249
Informacije

Klikom na Svi oglasi mozete videti i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.