slika
slika
slika
slika
1 od 4

Masazer

1.800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
 

Električni masažer je usvojen u obliku slova U, u skladu je sa modernim i prstenastim dizajnom grlića materice ljudskog vrata. Može se podesiti na 160°. Postoji 6 prenosivih režima i 10 vrsta podesivog intenziteta. Možete odabrati bilo koji režim ili intenzitet prema vašim potrebama.
Magnetni efekat. Ugrađeni magnet može masirati ljudsku akutačku, koja može uravnotežiti nervni sistem, poboljšati snabdevanje kiseonikom, mikrociklus i stanje ishrane ćelija tkiva. Električna pulsna masaža. Može da stimuliše više puta nervnu akutačku da promoviše metabolizam, opusti mišiće i eliminiše bol itd.
3D inteligentna tehnologija prilagođavanja za električni masažer. Možete lako podesiti elektrodu u skladu sa krivinom vašeg vrata.
Electrode flaster. Kombinuje različite tehnike masaže u tradicionalnoj kineskoj medicini, podstičući cirkulaciju krvi, šireći pokrivenost masažom.
Električni masažer se može koristiti na vratu, leđima, nogama i struku itd, primenljiv za celo telo. Napomena: Preporučuje se da koristite mokri peškir da navlažite vrat pre upotrebe i da instrument bude potpuno blizu vrata, u suprotnom ćete osetiti peckanje i osip.
Specifikacija:
Materijal: ABS + silikon + nerđajući čelik + magnet
Snaga: 3V 30mA Tip baterije: 2 k AAA baterija (nije uključena)
Frekvencija pulsa: 0Hz~1000Hz Veličina: 18*11,5cm (D*Š) Težina: 174g
Bela boja
Sadržaj paketa:
1 x električni masažer
1 x elektrodni flaster
1 x Uputstvo za upotrebu

Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje.
Proizvode šaljemo bexom
Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi 400 dinara do 5kg preko toga skuplje
Pozovite  ■ 0665517889 ■kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #165867515
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.