slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Mini masažer

800 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
152
8
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Julija
Član od 04.02.2016.
Svi oglasi
Ova kompaktna i bežična TENS jedinica je dizajnirana da umiri vaše bolne mišiće, poveća protok krvi i pomogne vam da se brže oporavite.

EMS Smart Mini prenosivi masažer dolazi opremljen moćnim sistemom za elektroterapiju koji koristi tehnologiju transkutane električne stimulacije nerava (TENS) da stimuliše vaše nerve i blokira signale bola da dođu do vašeg mozga.

Takođe poseduje inteligentni EMS (električna stimulacija mišića) sistem koji šalje nežne električne impulse vašim mišićima, promovišući opuštanje i poboljšavajući njihovo opšte zdravlje.

 

Ovaj mini masažer je izuzetno jednostavan za korišćenje, sa samo nekoliko tastera koji vam omogućavaju da izaberete željeni režim i nivo intenziteta.

Takođe dolazi sa punjivom baterijom koja obezbeđuje par sati neprekidne upotrebe sa jednim punjenjem, što ga čini savršenim saputnikom na putovanju za one koji su u pokretu.

Kompaktna veličina EMS Smart Mini prenosnog masažera olakšava nošenje u džepu, tašni ili torbi za teretanu, tako da možete da ga koristite kad god vam zatreba.

Savršen je za ljude sa zauzetim rasporedom, sportiste i sve koji traže zgodan i efikasan način za ublažavanje bolova i napetosti u mišićima.

 

Dakle, bilo da se oporavljate od povrede, suočavate se sa hroničnim bolom ili jednostavno tražite način da se opustite nakon dugog dana, EMS Smart Mini prenosni masažer je savršeno rešenje.

Predmet šaljem post ekspresom ili lično preuzimanje u Nišu.
ID Oglasa: #153516059
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.