slika
slika
1 od 2

Pametni masazer za vrat i ramena MIO

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
6
2
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi
 

Električni masažer je usvojen u obliku slova U, u skladu je sa modernim i prstenastim dizajnom grlića materice ljudskog vrata. Može se podesiti na 160°. Postoji 6 prenosivih režima i 10 vrsta podesivog intenziteta. Možete odabrati bilo koji režim ili intenzitet prema vašim potrebama.
Magnetni efekat. Ugrađeni magnet može masirati ljudsku akutačku, koja može uravnotežiti nervni sistem, poboljšati snabdevanje kiseonikom, mikrociklus i stanje ishrane ćelija tkiva. Električna pulsna masaža. Može da stimuliše više puta nervnu akutačku da promoviše metabolizam, opusti mišiće i eliminiše bol itd.
3D inteligentna tehnologija prilagođavanja za električni masažer. Možete lako podesiti elektrodu u skladu sa krivinom vašeg vrata.
Electrode flaster. Kombinuje različite tehnike masaže u tradicionalnoj kineskoj medicini, podstičući cirkulaciju krvi, šireći pokrivenost masažom.
Električni masažer se može koristiti na vratu, leđima, nogama i struku itd, primenljiv za celo telo. Napomena: Preporučuje se da koristite mokri peškir da navlažite vrat pre upotrebe i da instrument bude potpuno blizu vrata, u suprotnom ćete osetiti peckanje i osip.
Specifikacija:
Materijal: ABS + silikon + nerđajući čelik + magnet
Snaga: 3V 30mA Tip baterije: 2 k AAA baterija (nije uključena)
Frekvencija pulsa: 0Hz~1000Hz Veličina: 18*11,5cm (D*Š) Težina: 174g
Bela boja
Sadržaj paketa:
1 x električni masažer
1 x elektrodni flaster
1 x Uputstvo za upotrebu
Mogucnost preuzimanja licno Novi Beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem postexpresom kontakt 0644737001 Darko Ime i prezime Ulica i broj Mesto Broj telefona
ID Oglasa: #163627751
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.