slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Pištolj masažer za sve mišiće 6 nastavaka i brzina - NOVO

2.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
38
5
pre 9 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 17

 

Pištolj za masažu, pištolj za masažu mišića duboko tkivo, perkusioni masažer mišića sa 6 glava za masažu, tip-C električni ručni masažer za telo za ublažavanje bolova u mišićima i oporavak


【Pištolj za masažu dubokog tkiva】: Ručni pištolj za masažu Eccioun sa ergonomskim dizajnom može opustiti duboka tkiva udarcima i pomoći u ublažavanju bolova u mišićima, promoviše cirkulaciju krvi, poboljšati opšte zdravlje mekih tkiva tela, učiniti vaše mišiće i telo prijatnim osećajem . Pogodan je za profesionalne sportiste, ljubitelje rekreacijskih sportova, kancelariju pod visokim pritiskom, vozače ili bilo koga sa problemom bolova u mišićima.
6 masažnih glava i 5 nivoa brzine】: Pištolj za masažu mišića nudi 5 nivoa brzina (maksimalno do 3400 o/min) za različita iskustva masaže. Opremljen sa 6 različitih oblika masažnih glava za ciljanje različitih delova tela i mišićnih grupa, pruža ciljani tretman za ublažavanje napetosti mišića, bolove i ubrzava oporavak mišića.
Dodirni ekran i super tihi】: Ovo dugme na dodir na masažeru mišića perkusije dubokog tkiva prilagođava brzinu masaže koja može precizno prikazati brzinu (I II III IV V) i bateriju (10%-40%-70%-100%) u stvarnom- vreme. Fascia pištolj usvaja tehnologiju niske buke, koja može doneti iskustvo velike snage, ali niske buke (ne prelazi 45 dB). Možete uživati u dubokoj masaži tkiva bilo kada i bilo gde. Ne brinite da ćete uznemiravati druge.
Dugo radno vreme i USB-C punjenje】: Eccioun profesionalni električni masažer opremljen sa 2600mAh visokokvalitetnom punjivom baterijom, može da traje do 5-6 sati nakon 2-3 sata potpunog punjenja. Masažer mišića usvaja AI pametni čip nudi sigurnosnu zaštitu od kratkog spoja, automatsko isključivanje nakon 10 minuta, ugrađeni sistem hlađenja i dizajn ventilacije za efikasno rasipanje viška toplote. Ovaj masažer za telo se može puniti preko USB-a (tip-c) sa 5V/2A adapterom (nije uključen).

ID Oglasa: #165601366
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.