slika
1 od 1

Prekrivač sa masazerom i grejacem za stopala

3.599 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
11
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vuk Popovic
Član od 24.10.2014.
Dizajniran kao udobna čaura, posebno cilja na tačke pritiska na vašim stopalima, gležnjevima i nogama, nudeći podmlađujuću masažu u kombinaciji sa terapeutskim prednostima toplote. Podignite svoju rutinu opuštanja sa ovim inovativnim rešenjem, pružajući oazu mira za vaša stopala i povećavajući ukupnu udobnost vaših trenutaka nege o sebi.

UMIRAVAJUĆI Udoban - Ovaj plišani pokrivač podstavljen od šerpe za nošenje ima grejani masažni oslonac za stopala koji pruža umirujuću toplotu vašim stopalima.

Umirujuće glinene perle ispunjavaju oslonac za noge da apsorbuju toplotu za dodatnu toplinu. Plišana Sherpa podstava je mekana i udobna i čini ostatak vaših nogu i trupa udobnim. SUPER MEKA POSTAVA od somota i šerpe - Calming Cosi je napravljena od plišanog, luksuznog somot materijala na spoljnoj podlozi koji je luksuzan i mekan na dodir.

Unutrašnja postava ćebeta je napravljena od luksuzne šerpe tkanine za dodatnu udobnost. UDOBNE VIBRACIJE MASAŽE - Calming Cosi ima 3 terapeutske postavke toplote u kombinaciji sa 3 vibracije za masažu za 9 opuštajućih kombinacija. Tri režima masaže opuštaju bolove u mišićima i pomažu u smirivanju stopala. Funkcija masaže i grejanja nalazi se u podnožju jedinice.

AUTOMATSKO ISKLJUČIVANJE – Funkcija automatskog isključivanja osigurava da se Calming Cosi neće pregrejati.

Možete pronaći vrhunsku udobnost dok radite ili se opuštate na kauču bez brige o isključivanju grejanja. Automatski će isključiti funkciju masaže nakon 15 minuta, a funkciju grejanja nakon dva sata.

LAGANE ZA KORIŠĆENJE KARAKTERISTIKE - Umirujuća i prijatna masažna grejna obloga vam omogućava da izaberete između 3 nivoa toplote i 3 nivoa vibracije za željeni komfor! 9 opuštajućih kombinacija koje možete izabrati!

Kabl od devet stopa čini ga lakim za upotrebu sa bilo kog mesta! Sadrži ugrađeno automatsko isključivanje na petnaest minuta za masažu i dva sata za toplotu!        
ID Oglasa: #162402404
Informacije
Proizvodi imaju radnu garanciju prilikom preuzimanja , ali nemaju garanciju na korišćenje.  

Svakom kupovinom prihvatili ste ove uslove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.