slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Protiv bola u vratu uz Sharper Image električni grejni jastu

899 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
54
2
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Uživajte u trenucima potpune relaksacije uz Smirujući toplotni omotač za vrat od Sharper Image! Ovaj Lični električni grejni jastučić za vrat sa vibracijama nudi ne samo toplotu, već i masažu i pomaže u smirivanju i ublažavanju bolova u mišićima, ukočenog vrata i bolova.

Ovaj omotač za vrat ima prilagodljiv dizajn i produžni remen za prilagođeno udobno pristajanje, tako da možete da prilagodite kaiš kako biste savršeno pristajali za dodatnu udobnost. Jastučić za grejanje pruža umirujuću toplotu za područje vašeg vrata, a ponderisane glinene perle pružaju nežan pritisak kako bi se pojačale vibracije masaže i ravnomerno raspršila umirujuća toplota.

Umirujući toplotni omot za vrat je napravljen od visokokvalitetne plišane tkanine koja je super mekana na dodir i nežna i prijatna na koži, što pomaže u pružanju ultra-udobnosti i opuštanja. Uz 3 terapeutske postavke toplote u kombinaciji sa 3 vibracije za masažu, ovaj omotač nudi 9 opuštajućih kombinacija koje možete izabrati za maksimalnu relaksaciju.

Funkcije lagane za upotrebu omogućavaju vam da podesite traku, a izbor između 3 nivoa toplote i 3 nivoa vibracije omogućava vam da dobijete željeni komfor. Uz USB kabl, ovaj omotač za vrat je lako prenosiv i možete ga koristiti bilo gde.

Ovaj, na prvi pogled običan, pojas za vrat je dovoljno postaviti oko vrata i za koji trenutak, bol će nestati. Zaboravićete da ste uopšte imali bol. Pojas se jednostavno kopča, na lepljenjez pomoć  čičak trake, bez komplikovanog kopčanja.

Opustite se i uživajte u trenucima relaksacije sa smirujućim toplotnim omotačem za vrat!

Karakteristike:

  • Dimenzije: 50 x 19 x 10.5 cm
  • ECO materijal,
  • lako se postavlja i skida,
  • Univerzalna veličina,
  • Lako se održava,
  • Dobija se USB kabla, ne dobija se utičnica. Može se koristi utičnica od bilo kog mobilnog telefona.
ID Oglasa: #153252779
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.