slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

RENPHO masažer za noge i stopala, kompresija vazduha

11.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
94
9
pre 12 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 27.02.2014.
Svi oglasi

[Terapija za naduvavanje i izduvavanje] Masažer za vazdušnu kompresiju ima 3 x 2 vazduh jastuka za masažu vaših nogu, stopala, listova i butina uz pomoć kompresije vazduha naduvavanjem i izduvavanjem, tako da vaše noge mogu da dobiju preko potrebnu relaksaciju.

 

[6 režima i 4 intenziteta masaže] Masažer dolazi sa kontrolerom, koji može lako da promeni režime i nivoe intenziteta, prema vašim željama, tokom sesije masaže.

 

[Podesivi] Masažer je opremljen čičak trakama, što ga čini pogodnim za sve veličine stopala, telad do 63 cm obima i butine do 85 cm obima. Dalje, ako želite da se masira samo određeni deo noge, to se takođe može učiniti, jer se oblozi sa butine i listova skidaju. Takođe možete koristiti oblogu za ruke, ako se ukaže potreba.

 

[Prenosivi i tajmer za automatsko isključivanje] Prenosivi dizajn masažera vam omogućava da koristite masažer kod kuće, u kancelariji ili na putovanju. Pored toga, masažer dolazi sa 20-minutnim tajmerom za automatsko isključivanje, koji obezbeđuje bezbedno korisničko iskustvo sprečavanjem pregrevanja masažera.

 

[Ultimate Massage Ekperience] Sa masažerom ćete moći da tretirate svoje noge savršenom masažom kod kuće, na poslu ili gde god želite, tako da će vaša stopala, listovi, butine biti opušteni nakon dugog dana na poslu.

ID Oglasa: #163032698
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.