slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Toplotni masažer za ruke i noge protiv bolova i za opuštanje

1.999 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
72
1
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Ukoliko imate bolove u mišićima, ukočene zglobove ili se jednostavno želite opustiti nakon napornog dana, Calming Heat je upravo ono što vam treba. Ovo je personalni električni masažer koji kombinuje toplotu i masirajuće vibracije za efikasno i ciljano olakšanje.

3 vibracije za masažu za 9 opuštajućih kombinacija

Jedna od glavnih karakteristika ovog masažera je prilagodljiv dizajn, koji vam omogućava da ga prilagodite vašem telu za maksimalnu udobnost. Zahvaljujući produžnom kaišu, možete ga savršeno prilagoditi svojim potrebama, bilo da se radi o laktu, zglobovima, podlakticama, gležnjevima, nogama ili ramenima.

Punjenje masažera je od umirujućih glinenih perli, koje omogućavaju ravnomerno raspoređivanje toplote i pojačavaju vibracije masaže. Ova kombinacija pomaže u smirivanju bolova u mišićima, ukočenosti zglobova i poboljšava cirkulaciju.

Calming Heat ima tri terapeutska podešavanja toplote i tri vibracije za masažu, što znači da možete odabrati jednu od devet kombinacija koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Osim toga, možete uključiti ili isključiti vibracije za masažu, a funkcija automatskog isključivanja pruža dodatnu sigurnost.

Ovaj masažer ima visokokvalitetnu tkaninu napravljenu od luksuznog plišanog materijala, što znači da je ne samo efikasan, već i prijatan na dodir. Dizajn kuke i petlje osigurava da se omotač sigurno drži na vašem telu, čime vam pruža dugotrajno olakšanje tokom celog dana.

Uzmite Calming Heat sa sobom bilo gde, bilo kada, i uživajte u ciljanom olakšanju boli i opuštanju. Udobne vibracije za masažu, umirujuća toplota i prilagodljiv dizajn čine ovaj masažer savršenim izborom za svakoga ko traži brzo i efikasno olakšanje boli i napetosti. Nabavite svoj Calming Heat danas i osetite razliku.

 

ID Oglasa: #153252735
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.