slika
slika
slika
slika
1 od 4

Aspirator za nokte 80W

2.500 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
32
1
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nela
Član od 31.10.2011.
Svi oglasi
 

Aspirator za nokte, sakuljač prašine za nokte

Savršeno za ličnu upotrebu ili salon za nokte.

Upija prašinu iz različitih procesa nege noktiju, kao što su turpija za nokte, manikir za nokte, mašina za bušenje noktiju itd.

Izdržljivi sakupljač prašine ventilatora za nokte Veliki dizajn rupa za hlađenje na zadnjoj strani, velika brzina rotacije, kontinuirano odvođenje toplote, kako bi se osiguralo da sakupljač prašine za nokte za akrilne nokte ne stvara toplotu tokom rada i produžava radni vek.

Sakupljač prašine za nokte je napravljen od visokokvalitetnih ekološki prihvatljivih materijala, izdržljiv za čišćenje prašine

Čišćenje za nokte sa višekratnim filterom za prašinu od noktiju

Vakuumski sakupljač prašine za nokte sa filterom za višekratnu upotrebu, lako možete izvaditi filter za prašinu za nokte i pogodno ga očistiti fenom za kosu ili prašinom za nokte, nema potrebe da ga menjate svaki put.

Ergonomski dizajniran sa odgovarajućom visinom i lepom veličinom zbog kojih se vaša ruka oseća udobno  

Filter se cisti cetkicom ili izduva fenom (hladan vazduh).  

Jacina 80W
ID Oglasa: #162722492
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.